Antalya'da kaçakçılık ve organize suçlarla mücadele sürüyor

Antalya

Antalya'da kaçakçılık ve organize suçlarla mücadele sürüyor

ANTALYA - Antalya'da kaçakçılık ve organize suçlarla mücadele kapsamında son bir haftada operasyonlar düzenlendi.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kentte huzur ve güvenliğin sürdürülmesi, kaçakçılık ve organize suçların önlemesi amacıyla Kepez, Muratpaşa ve Alanya ilçelerinde çalışma gerçekleştirdi.

Çalışmalarda, "6136 Sayılı Kanuna Muhalefet Etmek" suçundan, 1 olayda, 2 şüpheliye işlem yapılırken adliyeye sevk edilen 2 şüpheli de tutuklandı.

"Rüşvet-Suçtan Kaynaklanan Mal Varlığı Değerlerinin Aklanması" suçlarından 1 olayda, 18 şüpheliye işlem yapılmış, adliyeye sevk edilen kişilerden 5'i serbest bırakıldı, 5'i hakkında adli kontrol kararı uygulandı, 8 kişi de tutuklandı.

"5607 Sayılı Kanuna Muhalefet Etmek" suçundan 10 olayda 12 şüpheliye adli işlem yapıldı.

İş yeri, depo ve ikametlerde yapılan aramalarda, 100 tabanca, 56 şişe içki, 88 kilogram tütün, 4 bin 230 paket sigara, bin puro, 527 elektronik sigara, 34 bin 880 dolu makaron ve 18 cep telefonu ele geçirildi.



Yurt Dünya 26.08.2025 16:01:55 0

İlginizi Çekebilir

1

Batı Akdeniz'den 11 ayda 2 milyar 471 milyon dolarlık ihracat

2

Adana'da camide vatandaşlar siber dolandırıcılık olaylarına karşı bilgilendirildi

3

Hatay'da iki aracın çarpıştığı kazada 5 kişi yaralandı

4

Osmaniye’de Başsavcı Arısoy ve Vali Yılmaz, HSK Heyetini Ağırladı

5

Burdur'da kaçak avcılık yapan 4 kişiye 40 bin lira ceza

6

Babacan Meridian projesi Gayrettepe'de yükseliyor

7

Sürat Kargo, kasım kampanyalarında günlük 900 bin gönderi teslim etti

8

Osmaniye’de beton mikseri uçuruma devrildi, sürücü yaralandı

9

Osmaniye'de 2 kişin öldüğü 7 kişinin yaralandığı kaza kamerada

10

Hasanbeyli’de rezerv yapı alanında 70 işyeri, 68 konut ve 600 kişilik cami yükseliyor