Antalya'da kötü kokuların yayıldığı 2 evin bahçesinden 12 kamyon çöp çıktı

Antalya

Antalya'da kötü kokuların yayıldığı 2 evin bahçesinden 12 kamyon çöp çıktı

ANTALYA - Antalya'nın Kepez ilçesinde 2 evin bahçesinden 12 kamyon atık çıkarıldı.

Güneş ve Hüsnü Karakaş mahallelerinde çevreye yayılan kötü koku şikayeti üzerine Kepez Belediyesi ekiplerince çalışma yapıldı.

Her iki mahallede müstakil tek katlı iki evin bahçesinde tonlarca çöp ve atık depolandığını tespit eden ekipler, resmi izinlerin alınmasının ardından iki evde temizlik yaptı. Bahçede biriktirilen giysi, pet şişe, teneke kutu, poşet, kağıt, mobilya gibi atıklar kepçe yardımıyla kamyonlara yüklendi.

İki evden toplam 12 kamyon atık tahliye edildi. Çöpten arındırılan evler ile bahçelerinde temizlik ve ilaçlama yapıldı.

Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz, yaptığı açıklamada, temiz bir ilçe için gereken hassasiyeti gösterdiklerini belirtti.

Çöp, hurda, moloz atıklarıyla ilgili çalışmalara devam edeceklerini bildiren Kocagöz, yasal mevzuatlar içerisinde kimseyi kırmadan, üzmeden atıkları kaldıracaklarını kaydetti.



Yurt Dünya 5.08.2024 14:32:20 0

İlginizi Çekebilir

1

Mersin'de sis bulutu dronla görüntülendi

2

İskenderun Orman İşletme Müdürü Boz, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

3

Osmaniye’de otomobil ile pikap çarpıştı: 2 yaralı

4

Osmaniye’de TIR devrildi, alev alev yandı; itfaiye ters yönden müdahale etti

5

Anadolu Grubu Onursal Başkanı Kamil Yazıcı vefat etti

6

Antalya Sağlık Müdürü Özkan'dan Kemer Devlet Hastanesine ziyaret

7

Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı, Kahramanmaraş'ta ziyaretlerde bulundu

8

Kahramanmaraş'ta uyuşturucu operasyonunda 3 şüpheli tutuklandı

9

İSG "Sabiha Gökçen'in İzinde" serisinin üçüncü buluşmasını düzenledi

10

Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı, Kahramanmaraş'ta konuştu: