Antalya'da traktör kazalarının önlenmesi için yaklaşık 3 bin reflektör dağıtıldı

Antalya

Antalya'da traktör kazalarının önlenmesi için yaklaşık 3 bin reflektör dağıtıldı

ANTALYA - Antalya İl Jandarma Komutanlığı Trafik Şube Müdürlüğü ile Kumluca İlçe Jandarma Komutanlığınca "Reflektör tak görünür ol, kazaya sebep olma" projesi hayata geçirildi.

Proje kapsamında Kumluca Kaymakamlığı, Kumluca Belediyesi, Kumlucalı iş adamları, Kumluca, Mavikent ve Beykonak hal derneklerince temin edilen yaklaşık 3 bin reflektör düzenlenen etkinlikle vatandaşlara dağıtıldı.

Antalya Valisi Ersin Yazıcı, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Yavuz Özfidan, İl Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan ve Kumluca Kaymakamı Uğur Kolsuz'un katıldığı etkinlikte traktör römorklarına reflektör monte edildi.

Antalya ve Kumluca ilçesinde traktör ve römork kullanımının yoğun olması, traktör kazalarının önlenebilir kaza statüsünde olması sebebiyle, reflektör takarak kazaların ve bu kazalarda meydana gelen ölüm ve yaralanmaların önlenebileceğinin değerlendirildiği kaydedildi.



Bölgeden 16.12.2021 18:17:59 0

İlginizi Çekebilir

1

Mersin'de büfede çıkan yangın hasara neden oldu

2

Kahramanmaraş'ta metruk binada ceset bulundu

3

Serikspor-Pendikspor maçının ardından

4

Pendikspor-Serikspor'u 4-3 yendi

5

Burdur'da Üniversiteler Arası Satranç Türkiye Şampiyonası başladı

6

Antalya'da dolandırıcılık operasyonunda yakalanan 6 zanlı tutuklandı

7

Milli Yol Partisi Genel Başkanı Çayır'ın annesi son yolculuğuna uğurlandı

8

Antalya'da "Girişimde Kadın Zirvesi"nin ikincisi düzenlendi

9

Mersin'in Akdeniz ilçesinde gençler için tenis kursu veriliyor

10

Antalya'da ramazanda kurulan sağlık istasyonlarında 11 bin kişiye sağlık hizmeti verildi