Antalya'da uyuşturucuyu sobaya saklayan 3 şüpheli yakalandı

Antalya

Antalya'da uyuşturucuyu sobaya saklayan 3 şüpheli yakalandı

ANTALYA (AA) - Antalya'nın Manavgat ilçesinde uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan biri Özbekistan uyruklu kadın 3 kişi, adliyeye sevk edildi.

İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Ilıca Mahallesi Kumköy Turizm Bölgesi'nde uyuşturucu ticareti yapıldığı ihbarı üzerine çalışma başlattı.

Teknik ve fiziki takip sonucu U.T, C.P. ile birlikte yaşadığı Özbekistan uyruklu D.S'nin uyuşturucu sattıklarını tespit eden ekipler, şüphelilerin evlerine operasyon düzenledi.

Evde, narkotik köpeğinin de katıldığı aramada, büyük bir bölümü sobanın içinde olmak üzere bir miktar çeşitli uyuşturucu madde, 13 sahte 50 dolar, 13 sahte 50 lira, ruhsatsız tabanca ele geçirildi.

Gözaltına alınan zanlılar, jandarmadaki işlemlerinin ardından "uyuşturucu madde imal ve ticareti", "parada sahtecilik" ve "Ateşli Silahlar Kanunu'na muhalefet" suçlamasıyla adliyeye sevk edildi.

Bu sırada zanlılardan biri, görüntü alan gazetecilere tepki gösterdi.



Yurt Dünya 6.02.2021 15:22:47 0

İlginizi Çekebilir

1

CHP Akseki ilçe teşkilatında bayramlaşma programı düzenlendi

2

Katar'da düşen helikopterde şehit olan binbaşı Taştekin'in Isparta'daki ailesine şehadet haberi verildi

3

Isparta'da aile içi kavgada hayatını kaybeden polis memuru toprağa verildi

4

Akseki protokolü bayramda görev başındaki kamu personelini ziyaret etti

5

"Yerli Robinson", yağışlarla su seviyesi yükselen göl kıyısında oluşturduğu yaşam alanına yeniden döndü

6

Hatay Valisi Mustafa Masatlı'dan huzurevi sakinlerine ziyaret

7

Anamur Kaymakamı Kemal Duru'dan Bozyazı ilçesine ziyaret

8

AK Parti Akseki ilçe teşkilatı bayramlaşma programında buluştu

9

Feke ilçesinin düşman işgalinden kurtuluşunun 106. yıl dönümü kutlandı

10

Isparta'da Yeşilay'dan aldığı destekle sanal kumar bağımlılığından kurtuldu