Antalya'da Veteranlar Eskrim Türkiye Şampiyonası tamamlandı

Antalya

Antalya'da Veteranlar Eskrim Türkiye Şampiyonası tamamlandı

ANTALYA - Antalya'da düzenlenen Veteran Eskrim Türkiye Şampiyonası sona erdi.

Manavgat ilçesi Mehmet Akif Ersoy Spor Salonu'nda düzenlenen "Veteranlar V1-V2-V3 Flöre-Kılıç-Epe Türkiye Şampiyonası"na Adana, Adıyaman, Ankara, Antalya, Bursa, İstanbul, İzmir, Kocaeli, Konya, Manisa ve Van'dan 31 sporcu katıldı.

Şampiyonada V1 erkekler - kadınlar flörede Atakan Akçay ve Çağlar Avşar, V1 erkeklerde kılıçta Duhan Fatih Bayrak, V1 kadınlar - erkekler epede Gülşen Kaymak ve Deniz Şahin birinci oldu.

Yarışmada V2 erkekler kılıçta Arif Hikmet Şener, V3 erkek kılıçta Ethem Altan Ünsal, V2 kadınlar-erkekler epede Emel Eken ve Aydın Kahraman, V3 erkekler epede ise Cem Şahi altın madalya kazandı.

Şampiyonada dereceye giren sporcular ödüllerini TEF Başkan Yardımcısı Ahmet Hakan Hayber, Antalya Eskrim İl Temsilcisi Yiğit Akdeniz ve müsabaka gözlemcisi Cem Oray'ın elinden aldı.



Bölgeden 22.01.2022 22:38:38 0

İlginizi Çekebilir

1

Futbol: Trendyol 1. Lig

2

Sakaryaspor-Hatayspor maçının ardından

3

Antalya'da taksi ile kamyonetin karıştığı kazada 2 kişi yaralandı

4

Hatay'da zıpkınla balık avlamak isteyen kişi kendini yaraladı

5

9. Uluslararası Kozmetik Kongresi Antalya'da başladı

6

SabancıDx ve Bulutistan'da üst düzey atama

7

Antalya'da Akdeniz Melek Yatırım Zirvesi düzenlendi

8

RoofStacks yerli teknolojiyle ödeme sistemleri altyapısını geliştirdi

9

Kahramanmaraş'ta engelli vatandaşlara akülü sandalye ve elektrikli motor desteği

10

Kadirli ilçesinde üreticilere 10 bin 500 zeytin fidanı dağıtıldı