Antalya'da yaralı bulunan dağ keçisi, tedaviye alındı

Antalya

Antalya'da yaralı bulunan dağ keçisi, tedaviye alındı

ANTALYA - Antalya'nın Kemer ilçesinde yaralı halde bulunan dağ keçisi, Hayvan Barındırma Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi'nde tedavi altına alındı.

Kemer Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Çalış Tepesi bölgesindeki bir otelin bahçesinde çalışanlar tarafından yaralı halde bir dağ keçisi bulundu.

Kemer Belediyesi Hayvan Barındırma Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi'ne götürülen keçi, tedaviye alındı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Kemer Belediyesi Veteriner Hekimi Fevzi Uzun, dağ keçisinin boyun kısmında ödem tespit ettiklerini ve buna göre tedavi uyguladıklarını belirtti.

Keçinin durumunun iyi olduğunu aktaran Uzun, keçiyi tedavisinin ardından Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğüne teslim edeceklerini kaydetti.



Yurt Dünya 5.08.2024 16:33:18 0

İlginizi Çekebilir

1

Osmaniye’de 631 çiftçiye ayçiçeği tohumu dağıtıldı

2

Narkotik köpeği Jardi, ocak ayının en başarılısı seçildi

3

Güzel Sanatlar Lisesi’nde 12 Mart’a anlamlı anma programı

4

İdrar kaçırma ve pelvik organ sarkmasına robotik cerrahi çözümü

5

Kepez Belediyesi personellerine işitme sağlığı eğitimi verildi

6

Visa "Finansal Hizmetler" araştırmasının sonuçlarını paylaştı

7

Burdur'da İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü programı düzenlendi

8

Adana Ticaret Odası Başkanı Bayram, şalgamın AB'den coğrafi işaret tescili almasını değerlendirdi:

9

Isparta'da Down sendromlu Elif atletizmde çifte başarı elde etti

10

Yeditepe Üniversitesinden "Made in EU" değerlendirmesi