Antalya’da yüzme havuzunda ölü 3 kedi bulundu

Antalya’da yüzme havuzunda ölü 3 kedi bulundu

Antalya’da yüzme havuzunda ölü 3 kedi bulundu

ANTALYA - Antalya’nın Aksu ilçesinde, ölü 3 kedi bulundu.

Altıntaş Mahallesindeki bir sitenin yağmur suyuyla dolan 1 metre 65 santimetre derinliğindeki yüzme havuzunda, vatandaşlar tarafından 2’si yetişkin biri yavru 3 kedinin ölüsü bulundu.

Site sakinlerinden Samet Bozkaya (23) AA muhabirine, sabah saatlerinde balkondan havuza baktığında sarı renkli yetişkin bir kedinin havuzda cansız yattığını gördüğünü söyledi.

Bozkaya, 1-2 saat sonra biri yetişkin biri yavru iki kedinin daha havuzda öldüğünü dile getirerek, “Konuyu yöneticimizle görüştüm. ‘Şu anda temizleyemem’ dedi. Havuzun suyunu boşaltmak için motor istedim, yine yardımcı olmadılar. Belediye ekiplerinin gelmesini bekliyoruz." diye konuştu.

Daha önce havuz boşken düşen yavru kedileri kurtardığını aktaran Bozkaya, havuza düşen kedilerin havuzdaki yağmur sularının boşaltılmaması nedeniyle boğularak öldüğünü düşündüğünü söyledi.

Öte yandan havuz çevresinde vatandaşlar tarafından kediler için kutulardan küçük bir barınak yapıldığı görüldü.

Kedilerin Aksu Belediyesi tarafından havuzdan temizleneceği öğrenildi.



Bölgeden 4.12.2021 16:47:59 0

İlginizi Çekebilir

1

Daikin, "Angel City Ataşehir" projesinin iklimlendirme çözüm ortağı oldu

2

Siemens Finansman AŞ Türkiye'deki finansman seçeneklerini genişletiyor

3

Tüketiciler ramazan ayında fiyat karşılaştırmasına yöneldi

4

Aksa Doğalgaz Mobil,uygulama mağazalarında yayınlandı: Tüm işlemler tek ekranda

5

Kepez'de Dünya Down Sendromlular Farkındalık Günü etkinliği düzenlendi

6

SustainHUB Academy ikinci dönem mezunlarını verdi

7

Mersin'de yaşlılar ve çocuklar için eğlence etkinliği düzenlendi

8

Bozyazı ilçesinde öğrenciler terörle mücadele konusunda bilgilendirildi

9

Hatay'da çalıştığı inşaatta asansör boşluğuna düşen işçi yaralandı

10

Antalya'da yaşlı bireyler geleneksel sanatları deneyimledi