Antalyalı gaziye üstün cesaret ve feragat madalyası

Antalyalı gaziye üstün cesaret ve feragat madalyası

Antalyalı gaziye üstün cesaret ve feragat madalyası

Kuzey Irak’ta bölücü terör örgütüne karşı yürütülen operasyonda yaralanarak Gazi olan Piyade Uzman Çavuş Ahmet Varlı’ya üstün cesaret ve feragat madalyası verildi.
Antalya 3. Piyade Eğitim Tugay Komutanlığı’nda gerçekleştirilen törene Vali Ersin Yazıcı, 3. Piyade Eğitim ve Tugay Komutanı Piyade Albay Erdal Köse, İl Jandarma Komutanı Tuğg. Mustafa Başoğlu, İl Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan ve gazi yakınları katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan tören, berat kararının okunması ile devam etti. Törende, Vali Yazıcı kahraman gaziye göstermiş olduğu üstün cesaret ve fedakârlığından dolayı şükran ve minnet sunarken, anne ve babasına böyle bir evlat yetiştirdikleri için tebrik ve teşekkürlerini iletti.


Güncel 11.11.2020 17:23:01 0

İlginizi Çekebilir

1

Kepez'de turizmde iş verenlerle iş arayanlar buluştu

2

Quick Sigorta başarılı acentelerini Belgrad seyahatiyle ödüllendirecek

3

Türk Telekom patent başvurusunda zirvede

4

Hatay'da çocuklar için hayata geçirilen projenin tanıtımı yapıldı

5

Mersin'de kalp krizinden ölen eski futbolcu Hakan Turgut'un cenazesi defnedildi

6

WAT Mobilite & Wat Motor'da üst düzey atama

7

ALS'de erken farkındalık yaşam kalitesini artırıyor

8

13. Uluslararası Türkiye Açık Tekvando Turnuvası, Antalya'da başladı

9

Antalya'da Orman Haftası kapsamında fidanlar toprakla buluşturuldu

10

Antalya'da turizmde kültürel mirasın korunması ve sürdürülebilir gelecek konuşuldu