Antalyaspor, 7 haftalık deplasman galibiyeti özlemine son verdi

Antalyaspor, 7 haftalık deplasman galibiyeti özlemine son verdi

Antalyaspor, 7 haftalık deplasman galibiyeti özlemine son verdi

FT Antalyaspor, Süper Lig’de 7 haftalık deplasman galibiyeti özlemine, ÖK Yeni Malatyaspor karşısında aldığı 3 puanla son verdi.
Spor Toto Süper Lig’de 8 haftalık galibiyet hasretine son veren FT Antalyaspor, 7 haftalık deplasman galibiyeti özlemini de dindirdi. Kırmızı-beyazlı ekip 26. haftada deplasmanda karşılaştığı ÖK Yeni Malatyaspor’u, Luiz Adriano ve Fernando Martins’in golleriyle 2-1 mağlup etti. Puanını 31’e yükselten Antalyaspor, ligde 13. sıraya çıktı.
Güney ekibi, son deplasman galibiyetini 110 gün önce ligin 11. haftasında 2-1’lik skorla GZT Giresunspor karşısında almıştı. Kırmızı beyazlı ekip, Giresunspor maçından sonra oynadığı 7 deplasman maçında 6 yenilgi ile 1 beraberlik elde etti. Bu süreçte Beşiktaş ile deplasmanda berabere kalan FT Antalyaspor, Atakaş Hatayspor’a 3-1, Kayserispor’a 2-0, İH Konyaspor’a 1-0, Galatasaray’a 2-0, Göztepe’ye 4-0 ve Çaykur Rizespor’a 2-1 kaybetmişti.


Spor 20.02.2022 10:21:22 0

İlginizi Çekebilir

1

Antalya'nın Aksu ilçesinde çıkan hortumda bir kişi yaralandı

2

GÜNCELLEME - Antalya'da etkili olan fırtına ve hortum bazı ev, sera ve araçlara zarar verdi

3

GÜNCELLEME - Alanya'da 7 kişinin yaralandığı kavgayla ilgili 3 zanlı tutuklandı

4

Antalya'da etkili olan fırtına ve hortum bazı ev, sera ve araçlara zarar verdi

5

Antalya'da tohum ve tohumculuk sektörü konuşuldu

6

Antalya'da 45 ruhsatsız tabanca ele geçirildi

7

Süper Amatör Lig'de Akdeniz Belediyespor, Binevler Spor'u 4-1 yendi

8

Antakya ilçesinde tamirhanede çıkan yangın söndürüldü

9

GÜNCELLEME - Adana'da işçi servisinin camını kaskla kıran motosikletlinin ehliyetine el konuldu

10

Antalya'da yağıştan etkilenen bölgelerde çalışma yapıldı