Antalyaspor Başkanı Öztürk, sosyal medya canlı yayınında açıklamalarda bulundu:

Antalyaspor Başkanı Öztürk, sosyal medya canlı yayınında açıklamalarda bulundu:

Antalyaspor Başkanı Öztürk, sosyal medya canlı yayınında açıklamalarda bulundu:


ANTALYA (AA) - Antalyaspor Kulübü Baskani Ali Safak Öztürk, güzel bir sezonun kendilerini bekledigini, Süper Lig'e güzel baslangiç yapmak istediklerini ve Avrupa kupalarini hedeflediklerini söyledi.

Öztürk, kulübün Instagram hesabindan katildigi canli yayinda, açiklamalarda bulundu, taraftarin sorularini cevapladi.

Kadrolarina kattiklari yildiz oyuncu Nuri Sahin'i "çok büyük marka" olarak nitelendiren Öztürk, gelecekte de Türk futbolunda ciddi anlamda rol almak isteyen bu futbolcunun transferini Antalyaspor'un gelecegini düsünerek yaptiklarini ifade etti.

Öztürk, Nuri Sahin'in takima pozitif etkisini göstermeye basladigini, ciddi katkisi olacagina inandiklarini vurguladi.

- "(Sinan Gümüs) Bence kariyeri için dogru karar vermedi"

Geçen sezon Fraport TAV Antalyaspor'da kiralik olarak forma giyen ve bir sezon daha takimlarinda kalmasini istedigi Sinan Gümüs'ün Fenerbahçe'ye transfer olmasindan dolayi ufak bir hayal kirikligi yasadigini aktaran Öztürk, söyle konustu:

"Bence kariyeri için dogru karar vermedi. Kendisi yanlis karar verdi bence. '5-6 sene sonra tekrar gelebilirim' diyor da o 5-6 ay olmasin insallah. Geldiginde de insallah biz durumumuza bakalim. Bu sefer artik gidip de Fenerbahçe'de oynadiginda yapamamis bir oyuncu olarak gelecek bize. Mali sartlar da ona göre olur. Planlamamiza bakariz, ihtiyacimiz var mi yok mu. Çünkü satabilecegimiz bir oyuncu konumundan çikiyor."

- Yeni transfer Sam'i canli yayina çikardi

Öztürk, yeni transferleri Alman futbolcu Sidney Sam'i da sürpriz yaparak canli yayinda taraftarla bulusturdu.

Yildiz oyunculari Lukas Podolski'nin Sam'in transferinde ciddi emegi oldugunu vurgulayan Öztürk, "Nuri Sahin'in, Podolski'nin daha önce karsilikli ve birlikte oynadiklari bir oyuncu Sidney Sam. Gelecek anlaminda da performans bekledigimiz bir futbolcu. 1 1 sözlesme imzaladik. Böylece planlamamizda olan kanat forvet transferini de yapmis olduk." degerlendirmesinde bulundu.

Sidney Sam da Antalyaspor'a geldigi için mutlu oldugunu, takimin basarisi için önemli katkilar sunmak istedigini söyledi.

- Stoper transferi yakin

Yeni transferleri Sam'i canli yayindan ugurladiktan sonra açiklamalarini sürdüren Öztürk, stoper transferinde de 4-5 oyuncuyla görüsmelerinin sürdügünü, birkaç gün içinde netice almayi planladiklarini açikladi.

Öztürk, takima 2-3 yil faydasi olacak bir oyuncuya baktiklarini, bu mevkiye yabanci, yurt disindan bir oyuncu transfer edebileceklerini kaydetti.

Oyunculari Dogukan Sinik ile Nazim Sangare için Besiktas ve Fenerbahçe kulüpleri ile görüsmeleri oldugunu dogrulayan Öztürk, oyuncu takasina sicak bakmadiklarini, dogru sartlar ve tekliflerin olusmasi halinde bu iki futbolcunun baska kulüplere transferinin gerçeklesebilecegini belirtti.

Öztürk, Gustavo Blanko Leschuk ile ilgili de birkaç kulüpten teklif geldigini, bu tekliflerden birini degerlendirmek istediklerini söyledi.

- "5-6 sene sonra belki Messi'yi Antalyaspor'a getiririz"

"Güzel bir sezon bizi bekliyor." diyen Öztürk, söyle devam etti:

"Süper Lig'e güzel baslangiç yapmak istiyoruz. Her zaman hedefimiz Avrupa'da oynayabilmek. Her zaman Avrupa'ya oynayan bir kulüp olmak istiyoruz. Eger bir gün Avrupa'ya gidersek, hayallerimizi de gerçeklestirirsek, kulübümüzü en iyi sekilde temsil etmek istiyoruz. Rekorlarla tamamladigimiz geçen sezondaki performansimizi yeni sezonda devam ettirmek istiyoruz."

Öztürk, canli yayina soruyla katilan bir taraftarin, Arjantinli futbolcu Lionel Messi'yi Antalyaspor'a transfer etmesini istemesi üzerine, Antalya'nin çok büyük cazibesi oldugunu, takdir edilen, gelinmek istenen bir kulüp olduklarini belirtti.

Öztürk, "Messi'yi insallah ileride getiririz. Sinan'in söyledigi gibi 5-6 sene sonra belki Messi’yi Antalyaspor'a getiririz." ifadesini kullandi.



Bölgeden 4.09.2020 01:16:45 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da tartıştığı kişiyi bıçaklayan zanlı tutuklandı

2

Hatay'da sağanak nedeniyle kriz masası oluşturuldu

3

Hatay'da karşı şeride geçen tırın çarptığı otomobildeki 6 kişi öldü

4

Dörtyol'da karşı şeride geçen tırın çarptığı otomobildeki 6 kişi öldü

5

Adana'da kaçak 96 otomobil motoru ele geçirildi

6

Adana'da tır ile çarpışan motosikletin sürücüsü hayatını kaybetti

7

Adana'da kesinleşmiş hapis cezası bulunan 10 kişi yakalandı

8

Bakan Yerlikaya ve AK Parti Sözcüsü Çelik, Adana'da iftara katıldı

9

Adana'da eşini öldürdüğü öne sürülen kadın tutuklandı

10

Kahramanmaraş’ta vatandaşlara fidan dağıtıldı