Antalyaspor, kalan maçlarda istikrarını sürdürmek amacında

Antalyaspor, kalan maçlarda istikrarını sürdürmek amacında

Antalyaspor, kalan maçlarda istikrarını sürdürmek amacında

ANTALYA (AA) - OKTAY ÖZDEN - Süper Lig'in ikinci yarisindaki performansiyla çikisa geçen Fraport TAV Antalyaspor, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsaminda verilen aranin ardindan kalan maçlarda da ayni basariyi göstermeyi hedefliyor.

Ligde son 8 karsilasmada yenilgi yüzü görmeyen kirmizi-beyazlilar, bu basarisini kalan 8 haftada devam ettirmenin hesabini yapiyor.

Belek'te birinci etap kampini tamamlayip, Kovid-19 tedbirleri kapsaminda geçici olarak kapatilan tesislerine 73 gün sonra dönen Antalyaspor, lig hazirliklarini teknik direktör Tamer Tuna yönetiminde siki sekilde sürdürüyor.

Zaman zaman günde çift idman yapan Antalyasporlu futbolcular, Süper Lig'in 27. haftasinda Besiktas ile 13 Haziran Cumartesi günü deplasmanda oynayacagi maçi ve digerlerini kaybetmek istemiyor.


- Süglün: "Takim çok iyi çalisiyor"


Antalyaspor Kulübü Basin Sözcüsü Murat Süglün, AA muhabirine yaptigi açiklamada, takimin ikinci etap kampini Besiktas maçina kadar tesislerde sürdürecegini bildirdi.

Çok siki bir çalisma programi uygulandigini ifade eden Süglün, Antalyaspor olarak iyi yolda olduklarini dile getirdi.

Kovid-19 tedbirleri kapsaminda lige verilen arayi en iyi degerlendiren takimlardan birisi olduklarini düsündügünü belirten Süglün, söyle konustu:

"Özellikle baskanin otelinde kampa girmemiz bize ayricalik, avantaj sagladi. Takim çok iyi çalisiyor. Bu süreçte verilen aranin ardindan hazirliklardan sonra ilk maçlar önemli. Maçlarin seyircisiz oynanmasi her takim açisindan dezavantaj ama Antalyaspor gerçekten ikinci yarida yapmis oldugu takviyelerle ligde kalici ve çok güçlü bir ekip oldugunu gösterdi. Ikinci yarida özellikle bizim için her maç önemli. Besiktas maçi kolay olmayacak, bu karsilasmadan iyi bir sonuç elde edebilecegimizi umut ediyoruz. Ligde ikinci yaridaki formumuzu yeniden yakalayacagimizi düsünüyorum."

Antalyaspor'un basarisinin devam edecegine yürekten inandigini vurgulayan Süglün, lige verilen aradaki bütün çalismalarin bunu gösterdigini kaydetti.




Bölgeden 7.06.2020 12:29:18 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da katliam yapan şahıs Erzin'de yakalandı

2

Adana'daki denetimlerde ruhsatsız 77 silah ele geçirildi

3

Kozan'da huzur ve güven uygulaması yapıldı

4

Erzin'de 488 kalıcı konutun anahtar teslimi 29 Ekim'de yapılacak

5

Adana'da arazi kavgasında 4 kişi gözaltına alındı

6

Adana'da gölete giren genç boğuldu

7

Hatay'da devrilen pikaptaki 21 tarım işçisi yaralandı

8

Kahramanmaraş'ta ağaçlık alanda çıkan yangın kontrol altına alındı

9

Erzin'de yapılan acil durum hastanesinin inşaatının yüzde 85'i tamamlandı

10

Hatay'da kumar oynayan 6 kişiye para cezası verildi