Antalyaspor Sinan Gümüş'ün bonservisini istiyor

Antalyaspor Sinan Gümüş

Antalyaspor Sinan Gümüş'ün bonservisini istiyor

ANTALYA (AA) - OKTAY ÖZDEN - Antalyaspor Kulübü, devre arasinda kiralik olarak renklerine bagladigi 26 yasindaki forvet oyuncusu Sinan Gümüs'ün bonservisini, kulübü Italya Serie A temsilcilerinden Genoa'dan almayi planliyor.

Fraport TAV Antalyaspor'un ara transfer döneminde Genoa'dan kiralik olarak kadrosuna kattigi golcü oyuncu, yeni takimiyla Süper Lig'de 7, Ziraat Türkiye Kupasi'nda 2 maçta toplam 644 dakika süre aldi ve 3 gol atti.

Gümüs, Antalyaspor'da ilk resmi maçina Süper Lig'in 19. haftasinda dis sahada Denizli deplasmaninda çikti. Kirmizi-beyazli ekibin 3-0 kazandigi bu mücadelede 78 dakika forma giyen Sinan Gümüs, ligde Ittifak Holding Konyaspor, Hes Kablo Kayserispor, Kasimpasa, BtcTurk Yeni Malatyaspor, Gençlerbirligi, Demir Grup Sivasspor'a karsi sahada kaldi.

Sinan Gümüs, kupada ise Göztepe ve Aytemiz Alanyaspor ile oynanan karsilasmalarda formasini terletti.

- Sinan'in forma giydigi maçlar kaybedilmedi

Ligin 21. haftasinda deplasmanda Kayserispor'a karsi 2-2 sona eren maçta kirmizi-beyazli takimla ilk golünü kaydeden Gümüs, bir sonraki hafta iç sahada 3-1 kazandiklari Kasimpasa mücadelesinde ise takiminin iki golüne imza atti.

Antalyaspor formasiyla çiktigi lig maçlarinda takimiyla yenilgi yasamayan Sinan, kendi performansiyla da ayrica dikkatleri üzerine çekti.

Antalyaspor Kulübü, Fenerbahçe ile Yunanistan ekibi Olimpiakos'un transfer listesinde olduguna dair haberlerin çiktigi Gümüs'ün bonservisini kulübünden almak istiyor.

- Süglün: "Sinan, bizim için çok degerli bir oyuncu"

Kulübün basin sözcüsü Murat Süglün, AA muhabirine yaptigi açiklamada, Sinan Gümüs'ün kendileri için çok degerli bir oyuncu oldugunu belirtti.

Sinan'in bonservisini almak istediklerini bildiren Süglün, "Biz onu her zaman kazanmak istedigimizi söyledik. Baskanimiz da bununla ilgili daha önce bir açiklama yapti. Ligler tamamlandiktan sonra görüsülebilecek bir süreç diye düsünüyorum. O yüzden Sinan'in gelmesiyle ilgili Antalyaspor'un büyük istegi var. Kendisi de çok istiyor." ifadelerini kullandi.



Bölgeden 9.05.2020 11:33:57 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da otomobilin durağa çarpması sonucu 7 kişi yaralandı

2

Hatay'da ayağına demir korkuluk saplanan kişi yaralandı

3

Hataylı depremzedeler, köy tipi konutlarında ilk bayramlarına giriyor

4

Adana'daki saman balyası yangını söndürüldü

5

Hatay'da ramazan ayının son teravih namazı kılındı

6

Belen'de Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 179. yılı kutlandı

7

Dörtyol'da çocuklar ramazanın maneviyatını camideki etkinliklerle öğreniyor

8

Adana-Pozantı-Ankara Otoyolu'nda bayram yoğunluğu

9

Hatay'da restore edilen vakıf eser sayısı 59'a yükseldi

10

Adana'da bir evde silah ve uyuşturucu ele geçirildi