Antalyasporlu Podolski, Patara'nın tanıtımı için objektif karşısına geçti

Antalyasporlu Podolski, Patara

Antalyasporlu Podolski, Patara'nın tanıtımı için objektif karşısına geçti

ANTALYA (AA) - Fraport TAV Antalyaspor'un yildiz oyuncusu Lukas Podolski, Patara Antik Kenti'nin tanitimi için çekimler yapti.

Antalyaspor ve Antalya Tanitim Vakfi (ATAV) is birligiyle kentin tarihi ve turistik bölgelerinin futbol ile tanitilmasi amaciyla düzenlenen etkinliklerin ilki Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan tarafindan 2020'nin temasi ilan edilen Patara Antik Kenti'nde yapildi.

Patara Antik Kenti ve kum tepelerinde yapilan çekimlerle Alman futbolcu Lukas Podolski'nin yer aldigi bir klip hazirlandi.

Tanitim klibinin Kültür ve Turizm Bakanligi araciligiyla gösterilmesi amaçlaniyor.

ATAV Baskani Yeliz Gül Ege, dünyanin birçok ülkesinde, kentlerin tanitiminda sporun kullanildigini belirtti.

Antalyaspor'un son dönemlerde elde ettigi basarilar ve yildiz futbolcu transferler ile dünyada bilinirliginin arttigini anlatan Ege, "Vakif olarak, amacimiz kültür, spor ve tarihi bir arada sunabilmek ve bunun içinde her sey olan 'All in Antalya' mesajini tüm dünyaya ulastirmak. Projemizle, futbolcularimizin hayranlarindan ve Antalyaspor taraftarlarinin gücünden faydalanarak, kentimizin tanitimini daha farkli kitlelere ulastirmaya çalisiyoruz." diye konustu.

Ege, ilk çekime katki saglayan Fraport TAV Antalya Havalimani, Antalyaspor yönetim kurulu üyeleri ve Lukas Podolski'ye tesekkür etti.

Antalyaspor Yönetim Kurulu Üyesi Melih Beken ise kulüp olarak kentin tanitimina destek verdiklerini kaydetti.

Tanitim etkinliginin aylar öncesinde planlandigini ancak yeni tip koronavirüs nedeniyle ertelendigini belirten Beken, "Serinin ilk ayagini Patara'da yaptik. Podolski gün boyunca bize farkli alanda görüntüler verdi. En kisa zamanda hazirlanan videoyu sosyal medya kanallarindan tüm dünyaya ulastirmayi düsünüyoruz. Antalya bir dünya markasi. Güzellikleri ve degerleriyle ön planda." degerlendirmesinde bulundu.

Fraport TAV Antalya Havalimani Genel Müdürü Deniz Varol da Antalya'yi tanitacak her projenin içinde olmayi görev saydiklarini ifade etti.

Antalya'nin sadece deniz, kum ve günesten ibaret olmadigini, her 20 kilometrede bir tarihi eserlere sahip olduguna dikkati çeken Varol, "Patara bu tarihi bölgenin en önemli sehirlerinden biri. Antalya'mizi dünyanin dört bir yanina Podolski katkisiyla tanitmanin önemli oldugunu düsünüyoruz. Bu tür projelere destek vermeye devam edecegiz." ifadelerini kullandi.



Bölgeden 15.11.2020 10:40:41 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da ayağına demir korkuluk saplanan kişi yaralandı

2

Hataylı depremzedeler, köy tipi konutlarında ilk bayramlarına giriyor

3

Adana'daki saman balyası yangını söndürüldü

4

Hatay'da ramazan ayının son teravih namazı kılındı

5

Belen'de Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 179. yılı kutlandı

6

Dörtyol'da çocuklar ramazanın maneviyatını camideki etkinliklerle öğreniyor

7

Adana-Pozantı-Ankara Otoyolu'nda bayram yoğunluğu

8

Hatay'da restore edilen vakıf eser sayısı 59'a yükseldi

9

Adana'da bir evde silah ve uyuşturucu ele geçirildi

10

Anamur Emniyet Müdürü Umar'dan, Kaymakam Bozdemir'e ziyaret