Antalyaspor'un kalecisi Boffin, statlardaki sessizliğin sona ermesini diledi

Antalyaspor

Antalyaspor'un kalecisi Boffin, statlardaki sessizliğin sona ermesini diledi

ANTALYA (AA) - Süper Lig ekiplerinden Fraport TAV Antalyaspor'un basarili file bekçisi Ruud Boffin, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgini nedeniyle maçlarin seyircisiz oynanmasindan dolayi statlardaki sessizlige alisamadiklarini, taraftarin sesini özlediklerini bildirdi.

Kirmizi-beyazli kulübün YouTube kanalinda ikincisi yayinlanan "Soru-Cevap" programina Türkçe açiklamalarda bulunan 32 yasindaki Belçikali kaleci, soyadinin zaman zaman spikerlerce "Boffen, hatta Boffon" olarak telaffuz edildiginin hatirlatilmasi üzerine, bunu çok önemsemedigini belirtti.

Eskisehirspor'dan sonra Antalyaspor'da forma giydigini ve Türkiye kariyerinde 9. sezona girdigini anlatan Boffin, "Antalyaspor gerçekten güzel bir kulüp. Antalyaspor'da çok mutluyum. Antalya'yi çok begendim. Çok muhtesem bir sehir. Zaten gezmeyi seviyorum." dedi.


- Kalecilere "yalniz adam" yakistirmasi

Boffin, her gün antrenman yapip, 200-300 kere yere düsmenin kolay olmadigini dile getirdi.

Kalecilerin arkasinda kimse olmadigi için "yalniz adam" yakistirmasinin dogru olabilecegini savunan Boffin, "Her oyuncunun arkasinda biri var. Biz hata yaptigimizda bizim arkamizda kimse yok. O yüzden 'yalniz adam'i anlayabiliyorum." diye konustu.

Boffin, Süper Lig'de bu sezon su ana kadar en az gol yiyen takimlardan biri olduklarini kaydetti.

Tecrübeli file bekçisi, kirmizi-beyazli taraftara seslenerek, "Onlari çok özledik. Onlarin destekleriyle çok puan aldik. Taraftarin destegi oyuncunun hosuna gidiyor. Simdi bir sikinti içerisindeyiz. Stat çok sessiz oluyor, taraftar yok. En ufak sesi duyuyoruz, o çok kötü bir sey. Artik taraftarin sesini duymak istiyoruz. O yüzden onlari çok özledik." mesajini verdi.

Eskisehir'de sürekli tercümanla gezmek zorunda kaldigini, Türkçe'yi kendi istegiyle gerekli görerek ögrendigini aktardi.

Basarili file bekçisi, motosiklet ve araba meraki oldugunu, futbolu biraktiktan sonra bu alana yönelebilecegini sözlerine ekledi.



Bölgeden 14.10.2020 00:14:51 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da tartıştığı kişiyi bıçaklayan zanlı tutuklandı

2

Hatay'da sağanak nedeniyle kriz masası oluşturuldu

3

Hatay'da karşı şeride geçen tırın çarptığı otomobildeki 6 kişi öldü

4

Dörtyol'da karşı şeride geçen tırın çarptığı otomobildeki 6 kişi öldü

5

Adana'da kaçak 96 otomobil motoru ele geçirildi

6

Adana'da tır ile çarpışan motosikletin sürücüsü hayatını kaybetti

7

Adana'da kesinleşmiş hapis cezası bulunan 10 kişi yakalandı

8

Bakan Yerlikaya ve AK Parti Sözcüsü Çelik, Adana'da iftara katıldı

9

Adana'da eşini öldürdüğü öne sürülen kadın tutuklandı

10

Kahramanmaraş’ta vatandaşlara fidan dağıtıldı