Antrenörden üç dalda Türkiye şampiyonluğu

Antrenörden üç dalda Türkiye şampiyonluğu

Antrenörden üç dalda Türkiye şampiyonluğu

Tekirdağ’da Süleymanpaşa Belediyesi, spora yaptığı yatırımların ve verdiği desteğin meyvelerini toplamaya devam ediyor. Süleymanpaşa Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Tenis Antrenörü Serdar Koç, Türkiye Masterlar Atletizm Şampiyonası’nda üç altın madalya kazanarak Süleymanpaşa’nın gururu oldu.
Süleymanpaşa Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde Tenis Antrenörü olarak hizmet veren Serdar Koç, Konya’da düzenlenen Türkiye Masterlar Atletizm Şampiyonası’nda; Uzun Atlama, Yüksek Atlama ve 110 m. Engelli Koşu’da altın madalyaya uzanma başarısı gösterdi.
Süleymanpaşa Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı ve Süleymanpaşa Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Öztekin ile birlikte Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel’ makamında ziyaret eden Koç, üstün başarısının haklı gururu ve mutluluğunu Yüksel ile paylaştı.
Koç ve Öztekin’i makamında misafir eden Başkan Yüksel, şampiyon sporcuyu elde ettiği derecelerden ötürü tebrik ederek başarılarının devamını diledi.


Spor 4.08.2022 15:28:57 0

İlginizi Çekebilir

1

Yeşilay Antalya Şubesi üyeleri, gönüllülerle buluştu

2

Adana'da sulama kanalına devrilen minibüsteki 18 kişi yaralandı

3

Mersin'de "Tam Ölçekli Radyasyon Acil Durum Tatbikatı" yapıldı

4

Mersin'de çalıştığı iş yerine "yağma" süsü veren personel ve 2 şüpheliye gözaltı

5

Akseki'nin 5 Yıllık Yerel Kalkınma Stratejisi IPARD LEADER programından onay aldı

6

Antalya Sağlık Müdürlüğü tarafından düzenlenen futbol turnuvasında Antalya Sağlıkspor birinci oldu

7

Mersin'de iki otomobilin çarpıştığı kazada 2 kişi yaralandı

8

Sudan'a çadır ulaştıracak ikinci yardım gemisi Mersin'den yola çıktı

9

Isparta'da 22 yıl 9 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan hükümlü yakalandı

10

Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Çalışkan, "Şehit Aileleri Buluşması"nda konuştu: