Arabada silahla oynarken arkadaşını vurdu

Arabada silahla oynarken arkadaşını vurdu

Arabada silahla oynarken arkadaşını vurdu

Küçükçekmece’de 4 kişiden biri, araba içinde silahla oynadığı sırada arkadaşını vurdu. Sırtından aldığı mermi ile yaralanan gencin hastanede tedavisi devam ederken, gözaltına alınan iki kişi serbest bırakıldı.
Olay, Perşembe sabahı saat 05.00 sıralarında Küçükçekmece Halkalı Merkez Mahallesi’nde yaşandı. Edinilen bilgiye göre aynı araç içerisinde bulunan 4 arkadaş Mert U. (27), M.U., U.U. ve M.İ. seyahat ettikleri sırada, M.U, ve UU, yanlarında ruhsatsız tabancayla oynamaya başladı. Bu sırada patlayan tabancadan çıkan mermi Mert U.’nun sırtına isabet etti.
Ağır yaralanan Uygun, Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Diğer arkadaşları ise olay yerinden ayrıldı. Durumun bildirilmesi üzerine polis ekipleri çalışma başlattı. Yapılan çalışmada olayın yaşandığı sırada arabada olan M.U., U.U. ve M.İ. isimli şahıslar olduğu tespit edildi. Daha sonra şüphelilerden M.U, ile U.U, isimli şahıslar yakalanarak gözaltına alındı.
Şüpheliler, sorgularında olay gecesi araçta ilerledikleri esnada arka koltukta oturan M.İ. isimli şahsın yanında ruhsatsız otomatik tabanca olduğunu ve tabancayla oynadığı esnada önde oturan M.U. isimli şahsı yaraladıklarını söyledi.
Araçta yapılan aramada 4 tane kovan ele geçirildiği ve ayrıca fişeklerin araç içerisine saplandığı tespit edildi.
Gözaltına alınan M.U. ve U.U. isimli şahıslar emniyetteki sorgularının ardından savcılık talimatıyla serbest bırakıldı. Ruhsatsız silah taşıyan M.İ. isimli şüphelinin yakalanma çalışmaları ise sürüyor.
Hastanede tedavisi devam eden Mert U.’nun ise hayati tehlikesinin olmadığı, ancak felç kalma riskinin olduğu öğrenildi.
Olayla ilgili inceleme devam ediyor.


Yurt Dünya 16.04.2022 11:30:10 0

İlginizi Çekebilir

1

Bakan Kurum, Kahramanmaraş'ta depremde hayatını kaybedenler için düzenlenen programa katıldı:

2

Hatay'da depremlerin yıl dönümünde mezarlık ziyaretinde bulunuldu

3

MASTOB Başkanı Süral, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

4

Hatay'da zeytinlik alanda çıkan yangın kontrol altına alındı

5

Habib-i Neccar Camisi'nde 6 Şubat depremlerinin üçüncü yılında hatim duası yapıldı

6

Antalya'da kuvvetli sağanak hayatı olumsuz etkiliyor

7

Diyanet İşleri Başkanı Arpaguş, depremlerin yıl dönümünde Osmaniye'de hatim duası yaptı

8

Diyanet İşleri Başkanı Arpaguş, deprem şehitleri için dua etti

9

Osmaniye'de depremin 3’üncü yıldönümünde anma töreni ve ‘sessiz’ yürüyüş düzenlendi

10

Pazarcık'ta 6 Şubat depremlerinde yaşamını yitirenler anıldı