Arabanlı öğrenciler Viyana’de staj gördü.

Arabanlı öğrenciler Viyana’de staj gördü.

Arabanlı öğrenciler Viyana’de staj gördü.

Gaziantep’in Araban ilçesinde bulunan Şerif Peri Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilere Eramus+projesi ile Avusturya’nın Viyana şehrinde staj gördü.
Gaziantep’in Araban ilçesi Şerif Peri Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, ’’8-28 Mayıs 2022 tarihlerinde Erasmus + projesi çerçevesinde ‘Çocuk Eğitiminde Oyun Dili İle Kullanımı’ adlı projeyi gerçekleştirmek üzere Avusturya -Viyana’ da staj faaliyeti gerçekleştirilmişti. 3 refakatçi öğretmen ve Çocuk Gelişimi ve Eğitimi alanından 15 öğrencinin katıldığı staj faaliyetinde Avusturya Viyana’da bulunan 3 ayrı anaokulunda (Kindergruppe Dinos, Kidergruppe Multi, Kindergruppe Nussdorf) öğrenciler 3 hafta süresince staj faaliyeti gerçekleştirdiler. Stajın yanı sıra mesleki, sosyal ve kültürel birçok çalışma yapıldı. Öğrenciler alanlarında birçok bilgi beceri ve kazanım elde ettiler ve mesleki anlamda faydalı olacak birçok belge almaya hak kazandı’’ denildi.
Açıklamada, Avusturya’nın Viyana kentinden Araban’a dönen öğrencilere yapılan çalışmalarla ilgili okul öğrencilerine bilgi verildiği de belirtilerek, Erasmus projesine katılan öğrencilerin sertifikaları Şerif Peri Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi’nde düzenlenen törenle dağıtıldığı duyuruldu.


Güncel 27.10.2022 11:11:47 0

İlginizi Çekebilir

1

Antalya'da evde çıkan yangın hasara neden oldu

2

Antalya'da ağaca çarpan otomobildeki 2 kişi öldü

3

Hatay'da uyuşturucu operasyonlarında yakalanan 5 şüpheli tutuklandı

4

Hatay'da Yeşilay Haftası kapsamında bisiklet turu düzenlendi

5

Antakya Medeniyetler Korosu Hatay'da konser verdi

6

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Yıldırım, Mersin'de konuştu:

7

Hatay'da 15 sikke ve tarihi obje ele geçirildi

8

DEM Parti Eş Genel Başkanı Hatimoğulları, Hatay'da konuştu:

9

Çorum FK-Hatayspor maçının ardından

10

Anamur Belediye Başkanı Deniz, tarım işçisi kadınları ziyaret etti