Araç içerisinde 1 tondan fazla sahte etil alkol çıktı

Araç içerisinde 1 tondan fazla sahte etil alkol çıktı

Araç içerisinde 1 tondan fazla sahte etil alkol çıktı

İzmir’in Bornova ilçesinde polis ekipleri tarafından takip edilen bir araç içerisinden 1,1 ton sahte etil alkol ele geçirilirken, olayla ilgili 1 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.
İzmir İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, merdiven altı diye tabir edilen yerlerde üretilerek depolanan ve vatandaşlara satışa sunan sahte alkol kaçakçılarına yönelik çalışmalar gerçekleştiriyor. Ekipler, bu çerçevede takip edilen bir aracın Bornova ilçesinde olduğunu belirledi. Harekete geçen ekiplerin gerçekleştirdiği operasyonda, araç durdurularak arama yapıldı. Yapılan aramada, araç içerisinden 1,1 ton sahte etil alkol ele geçirilerek, olayla ilgili 1 şüpheli hakkında adli işlem gerçekleştirildi.
İzmir Emniyet Müdürlüğü; insan sağlığına ciddi zararları olan, sağlıksız ortamlarda üretilerek depolanıp satışa sunulan yasa dışı etil alkol ticareti ile mücadelenin vatandaşların da desteği ile devam edeceğini duyurdu.


Yurt Dünya 13.01.2023 14:09:53 0

İlginizi Çekebilir

1

İlim Yayma Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Bilal Erdoğan, Antalya'da TGSP'nin eğitim programında konuştu:

2

Burdur'da otomobille çarpışan motosikletteki 2 kişi yaralandı

3

Antalya'da düzenlenen "TGSP Gençlik Liderliği Eğitim Programı" etkinliklerle sürdü

4

Antalyaspor, Fatih Karagümrük maçının hazırlıklarına devam etti

5

Kepez'de sağanak sonrası bozulan yollar onarıldı

6

CHP Genel Başkanı Özel, Hatay ziyaretinde konuştu:

7

Kahramanmaraş'ta "Asrın Felaketinde Gazetecilik Paneli" düzenlendi

8

Kahramanmaraş'ın kurtuluşunun 106. yıl dönümü çeşitli etkinliklerle kutlanıyor

9

CHP Genel Başkanı Özel, partisinin Antakya İlçe Başkanlığını ziyaretinde konuştu:

10

Dörtyol Kaymakamı Keklik'ten annesi vefat eden çocuğa doğum günü sürprizi