Araç motoruna giren inatçı yavru kedi itfaiye ekiplerince kurtarıldı

Araç motoruna giren inatçı yavru kedi itfaiye ekiplerince kurtarıldı

Araç motoruna giren inatçı yavru kedi itfaiye ekiplerince kurtarıldı

Mersin’de araçtan araca kaçan ve tam 4 aracın motor kısmına giren inatçı yavru kedi, ’kedi sesi’ ile sakinleştirildikten sonra itfaiye ekiplerinin zorlu uğraşları sonucu kurtarıldı.
Mersin Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, bir vatandaşın talebi üzerine merkez Mezitli ilçesi Davultepe Mahallesine giden itfaiye ekipleri, bir otomobilin motor kısmına giren yavru kediyi kurtarmak için harekete geçti. Ekipler aracın motor kısmında sıkışan kediye ulaştı ancak yavru kedi park halindeki diğer araca kaçtı. Ekipler bu kez ikinci arabada kurtarma operasyonu başlattı fakat yaramaz kedi üçüncü arabanın kaputuna girdi, oradan da dördüncü araca kaçtı.
İtfaiye ekipleri telefondan kedi sesi açarak korkmuş kediyi sakinleştirerek araçtan çıkardı. ’Yaramaz’ adı verilen yavru kedi, Adnan Menderes Bulvarı üzerinde yer alan ve sahipsiz kedilerin uğrak yeri olan ‘Miyav Park’a bırakıldı.
Ekipler, soğuk kış günlerinde vatandaşların araçlarını çalıştırmadan önce kaputa vurmalarını ve motor kısmını kontrol etmelerinin büyük önem taşıdığını vurguladılar.


Güncel 28.11.2020 12:52:59 0

İlginizi Çekebilir

1

Osmaniye’de jandarma son bir haftada 105 şüpheliyi yakalandı

2

TEB ile EBRD'den yeşil dönüşüm için 100 milyon avroluk anlaşma

3

Osmaniye’de kadın kooperatiflerine teknik gezi

4

Osmaniye'deki kazada ölen 3 kişi toprağa verildi

5

Uzm. Dr. Mürsel Koçer’den veda mesajı: Osmaniye sağlıkta tarihi bir dönüm noktasına ulaştı

6

Osmaniye'de trafik kazasında ölen karı kocanın cenazeleri toprağa verildi

7

Vodafone FLEX'ten 5G odaklı yeni yıl fırsatları

8

Okulun atıl bahçesini açık hava sınıfına dönüştürüp çocuklara doğayı sevdirdi

9

Elmalı'da devlet hastanesine tıbbi cihaz desteği

10

LOreal Türkiye'nin Bilim Kadınları İçin programında ödüller sahiplerini buldu