Araptepe’deki çalışmalarının yüzde 65’i tamamlandı

Araptepe’deki çalışmalarının yüzde 65’i tamamlandı

Araptepe’deki çalışmalarının yüzde 65’i tamamlandı

Derince Yenikent Mahallesi Araptepe mevkiinde devam eden kentsel yenileme çalışmalarını ve örnek daireyi inceleyen Belediye Başkanı Başkanı Zeki Aygün, projenin yüzde 65’lik kısmının tamamlandığını söyledi.
Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ün 41 seçim vaadi arasında yer alan ve özel önem verdiği kentsel yenileme çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Yenikent Mahallesi Araptepe mevkiinde devam eden ve alanında örnek proje olarak nitelenen kentsel yenileme projesi 428 daire ve 7 işyerinden oluşuyor. Yaklaşık 30 bin metrekare büyüklüğündeki alana inşa edilen proje alanının 10 bin metrekaresi ise yeşil alana ayrıldı.
Bölgeye giderek devam eden çalışmaları ve oluşturulan örnek daireyi inceleyen Başkan Aygün, “Araptepe’de 428 dairelik kentsel yenileme projemizin örnek dairesinde incelemelerde bulunduk. Yüzde 65’lik kısmını tamamladığımız projemizle bölgeye depreme dayanıklı, kapalı otoparkı bulunan, sosyal ve yeşil alanlara sahip, modern ve estetik binalar inşa ediyoruz. Derincemiz’e hayırlı olsun” dedi.


Güncel 17.04.2021 13:44:51 0

İlginizi Çekebilir

1

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Osmaniye'de Solak ailesini ziyaret etti

2

Mersin'de "Zamanın Kırıldığı An: 6 ŞUBAT" grafik tasarım sergisi açıldı

3

Antakya Medeniyetler Korosu, depremin üçüncü yılında Hatay'da konser verdi

4

Hayat Holding "Hayat İyi Yaşam Merkezi"yle depremzedelere desteğini sürdürüyor

5

Burdur'da fuhuş operasyonunda yakalanan 2 zanlı tutuklandı

6

Bakan Kurum, 6 Şubat Depremleri Anma Programı ve Toplu Açılış Töreni'nde konuştu:

7

Bakan Bayraktar, 6 Şubat Depremleri Anma Programı ve Toplu Açılış Töreni'nde konuştu:

8

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Erbakan, Hatay'da gazetecilerle buluştu

9

Hatay merkezli suç örgütü operasyonunda yakalanan 12 şüpheli tutuklandı

10

Adana'da kamyonun çarptığı kişi öldü