Ardahan’da 19 Mayıs coşkusu

Ardahan’da 19 Mayıs coşkusu

Ardahan’da 19 Mayıs coşkusu

Ardahan’da 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, coşkuyla kutlandı.
Karagöl Mahallesindeki 80. Yıl Cumhuriyet Stadındaki kutlamalara Ardahan Valisi Hüseyin Öner, Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, 25. Hudut Tugay Komutanı Tuğgeneral Berat Acar, protokol üyeleri ve vatandaşlar katıldı.
Ardahan Gençlik ve Spor İl Müdürü Ramazan Demir, günün anlam ve önemini beliren konuşmasını gerçekleştirdi. Demir, konuşmasında, ’’Bugün Mustafa Kemal Atatürk’ün halkına güvenerek çıktığı yolda Çanakkale ruhunu yeniden yeşerttiği gündür. Bu mukaddes gün susmaya yüz tutmuş, ezan seslerini yeniden hür kılarak semaya yükseltmek günüdür. Tarih boyu esir düşmemiş, mertlikten taviz vermemiş, sadece barış için savaşan kahraman Türk’ün zulme baş kaldırışının ve Anadolu’nun yeniden vatan olma adıdır" dedi.
Konuşmanın ardından Ardahan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü jimnastik, Judo ve güreş sporcuları bir gösteri gerçekleştirdi. Halk oyunları gösterisinin ardından Gençlik Haftası kapsamında düzenlenen sportif müsabakalarda dereceye giren sporculara madalyaları verildi.


Güncel 19.05.2023 13:37:00 0
Anahtar Kelimeler: ardahan’da 19 mayıs coşkusu

İlginizi Çekebilir

1

Antalya'da "9. Akdeniz Bilişim Zirvesi" düzenlendi

2

Akbank gönüllülük projeleriyle gençleri ve çalışanları buluşturuyor

3

Mersin'de otomobille çarpışan motosikletin sürücüsü yaralandı

4

Baymak bayi ve servis ekipleriyle buluşmaya devam ediyor

5

Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Özdemir'e İspanya'dan "Mesleki Liyakat Ödülü"

6

VavaAI Fiyat Endeksi'nin Kasım 2025 sonuçları yayımlandı

7

Deloitte 2025 C-Suite Sürdürülebilirlik Raporu'nu yayımladı

8

EY Küresel Risk Dönüşümü Araştırması yayımlandı

9

Aydıncık Kaymakamı Mehmet Çelik'e ziyaret

10

Türkiye Sigorta'nın peşin fiyatına taksit kampanyası devam ediyor