Ardahan’da uyarıcı madde ticareti yapan 4 kişi gözaltına alındı

Ardahan’da uyarıcı madde ticareti yapan 4 kişi gözaltına alındı

Ardahan’da uyarıcı madde ticareti yapan 4 kişi gözaltına alındı

Ardahan’ın Göle ilçesinde uyuşturucu ve uyarıcı madde imal ve ticareti suçundan gözaltına alınan 4 kişi adli mercilere sevk edildi.
Ardahan’ın Göle ilçesinde uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapan, nakleden ve kullanan şahıslara yönelik İl Jandarma Komutanlığı KOM. Şube Müdürlüğü ekiplerince düzenlenen operasyonda bir miktar metamfetamin uyuşturucu madde ile birlikte 1 adet uyuşturucu madde kullanma aparatı ve 1 adet ısıtma aparatı bıçak ele geçirilirken, olayla ilgili 4 kişi gözaltına alındı.
Edinilen bilgiye göre, Kars’tan Göle ilçesine pazarlamak amacıyla uyuşturucu madde getiren 4 kişiye Çobanköy köy yolu üzerinde operasyon düzenlendi. Operasyonda araçta yapılan kontrolde bir miktar metamfetamin uyuşturucu madde ile birlikte 1 adet uyuşturucu madde kullanma aparatı ve 1 adet ısıtma aparatı bıçak ele geçirildi.
Gözaltına alınan 4 kişi adli mercilere sevk edildi.


Yurt Dünya 1.04.2021 12:07:23 0

İlginizi Çekebilir

1

MHP Kepez İlçe Başkanlığının iftar programına 1500 kişi katıldı

2

Antalya'da falezlerden düşen kadın öldü

3

Hatay'da şiddetli rüzgar ve sağanak etkili oluyor

4

Hekimoğlu, göreve talip

5

GÜNCELLEME - Mersin'deki "ihaleye fesat karıştırma" ve "rüşvet" soruşturmasında 7 zanlı tutuklandı

6

Osmaniyespor kazanmaya devam ediyor:2-0

7

Ferhat Arıcan, Artistik Cimnastik Dünya Kupası'nın Türkiye ayağında bronz madalya kazandı

8

BBP Genel Başkanı Destici, Hatay'da iftar programında konuştu:

9

BBP Genel Başkanı Destici, Hatay'da ziyaretlerde bulundu

10

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi