Ardahan’da vatandaşlar sandık başında, oy verme işlemi devam ediyor

Ardahan’da vatandaşlar sandık başında, oy verme işlemi devam ediyor

Ardahan’da vatandaşlar sandık başında, oy verme işlemi devam ediyor

Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için oy verme işlemi, Türkiye genelinde olduğu gibi Ardahan’da da saat 08.00 itibarıyla başladı, 17.00’ye kadar sürecek.
Tüm yurtta olduğu gibi Ardahan’da da Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri için oylarını kullanmak isteyen vatandaşlar, sabahın erken saatlerinden itibaren sandık başına gitmeye başladı. Kaptanpaşa ve İnönü Mahallelerinde oylarını kullanmak isteyen seçmenler, sabahın erken saatlerinden itibaren seçmen kağıtlarıyla oy kullanacakları okula akın etti.
Türkiye’nin 13. Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekillerini belirleyecek seçimler için Ardahan’da 69 bin 874 seçmenin oy kullanacağı toplamda 357 sandık kurulurken, oy kullanma işlemleri 08.00-17.00 saatleri diliminde uygulanacak.


Politika 14.05.2023 14:54:34 0

İlginizi Çekebilir

1

Türkiye satrançta "yetenek merkezi" haline geldi

2

Eksun Gıda ve Selçuk Üniversitesi'nden işbirliği

3

Adana'da temizlik işçisi parkta bulduğu cep telefonunu sahibine ulaştırdı

4

Antalya'nın Aksu ilçesinde çıkan hortumda bir kişi yaralandı

5

GÜNCELLEME - Antalya'da etkili olan fırtına ve hortum bazı ev, sera ve araçlara zarar verdi

6

GÜNCELLEME - Alanya'da 7 kişinin yaralandığı kavgayla ilgili 3 zanlı tutuklandı

7

Antalya'da etkili olan fırtına ve hortum bazı ev, sera ve araçlara zarar verdi

8

Antalya'da tohum ve tohumculuk sektörü konuşuldu

9

Antalya'da 45 ruhsatsız tabanca ele geçirildi

10

Süper Amatör Lig'de Akdeniz Belediyespor, Binevler Spor'u 4-1 yendi