Arkadaşlıkları ilkokula dayanan kızlar iş yerlerini açtı

Arkadaşlıkları ilkokula dayanan kızlar iş yerlerini açtı

Arkadaşlıkları ilkokula dayanan kızlar iş yerlerini açtı

Bilecik’te iki kız arkadaşın ilkokuldan ortaklığa uzanan yolculuğu İlkokul, ortaokul, lise ve üniversiteyi birlikte okuyarak hayal ettikleri iş diyet ve uzman danışmanlık merkezini açtılar.
Açılışa, Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin, eşi Serpil Şahin ve davetliler katıldı. İşyerinin kurdelesini kesen Tüzün ve Şahin, genç kızlara yeni işyerlerinin hayırlı olması dilediler. Başkan Şahin, “Diyetisyen Zeynep Nisa Ay ile Dilara Uzel’in ortaklığında kurulan Uzay Diyet ve Danışmanlık Merkezi’nin açılışını gerçekleştirdik. Genç girişimcilerimize yeni işlerinde bol kazançlar diliyorum” ifadelerine yer verdi.
Öte yandan ikili birlikte sürdürdükleri ilk ve ortaöğretimin, lisenin ardından aynı üniversiteyi kazanıp mezun oldular. Ardından aynı mesleği seçen ikili Bilecik’te ortak iş yeri açtılar.


Güncel 27.06.2021 20:53:10 0

İlginizi Çekebilir

1

ÜNLÜ & Co Kadın Teknoloji Girişimcileri Akademisi yeni dönemine başladı

2

"Elmacı Dede" Hatay'dan aldığı mandalinaları Mehmetçiğe ulaştıracak

3

Osmaniye’nin Toprakkale ilçesinde trafik kazası: 6 yaralı

4

Medicana'dan yeni H3N2 grip varyantı uyarısı

5

Antakya'da sis etkili oldu

6

Osmaniye’de otobüste 277 kaçak cep telefonu ele geçirildi

7

Opel Mokka GSE'ye "2025 Altın Direksiyon Ödülü"

8

Burdur'da yeni evlenen çift, kitap fuarını ziyaret etti

9

Pilates Gelişim Semineri, Antalya'da başladı

10

Adana'da evinde çıkan yangında 85 yaşındaki kadın hayatını kaybetti