Artantaş: “Azerbaycan’ın gurur günü kutlu olsun”

Artantaş: “Azerbaycan’ın gurur günü kutlu olsun”

Artantaş: “Azerbaycan’ın gurur günü kutlu olsun”

Türkiye Azerbaycan Dostluk Dernekleri Federasyonu Onursal Genel Başkanı Yücel Artantaş, “Azerbaycan’da yapılan Karabağ zafer günü kutlaması bizleri gururlandırmıştır. Bize bu gururu yaşatan Sayın Cumhurbaşkanımız İlham Aliyev ve kahraman Azerbaycan ordusuna teşekkür ediyor, şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.
Karabağ’ın Ermenilerden temizlenmesinin büyük bir zafer olduğunu vurgulayan Artantaş, “Bugün Azerbaycan’da tarihi günler yaşanıyor. Bu tarihi günleri yaşatan Azerbaycan devletine minnettarız. Bu zaferde Azerbaycan ve Türkiye’nin kardeşliği büyük rol oynamıştır. Artık Türkler olarak başımız dik olarak her yerde Karabağ zaferini kutlayacağız” şeklinde konuştu.
Ermenileri akıllı davranmaya çağıran Artantaş, “Ermeniler artık diasporanın etkisinden kurtularak komşularıyla iyi ilişkiler kurmalıdır. Ekonomik olarak rahat yaşamak istiyorlarsa Azerbaycan ve Türkiye ile iyi ilişkiler kurmalı işgalci tutumlarından sözde soykırım yalanlarından vaaz geçmelidirler. Bu bir şanstır bunu iyi değerlendirmelidirler” ifadelerini kullandı.


Güncel 10.12.2020 16:28:35 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da otoyol gişelerinde direğe çarpan tırda yangın çıktı

2

Hatay'da 24 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezasıyla aranan firari hükümlü yakalandı

3

Antalya'da kamyonetle çarpışan elektrikli bisiklet sürücüsü öldü

4

ALKÜ'de 40-60 yaşlarındaki bireyler üniversite deneyimi yaşadı

5

Toprakkale’de kadınlar eva çiçek kursuyla meslek ediniyor

6

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yayman, Hatay'da konuştu:

7

Burdur İl Emniyet Müdürü Kurt, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

8

Hatay'da zincirleme trafik kazasında 4 kişi yaralandı

9

Alanyaspor, Eyüpspor maçına hazır

10

Kahramanmaraş’ta kaçakçılık operasyonunda 2 şüpheli yakalandı