Artvin’de sokak köpeği tek seferde 14 yavru doğurdu

Artvin’de sokak köpeği tek seferde 14 yavru doğurdu

Artvin’de sokak köpeği tek seferde 14 yavru doğurdu

Artvin’de tek seferde 14 sağlıklı yavru doğuran köpek Hayvan Bakımevi Rehabilitasyon Merkezi tarafından koruma altına alındı.
Artvin’de tek seferde 14 sağlıklı yavru doğuran köpek ve yavrularının sağlıklı bir şekilde büyümesi için mahalle sakinlerinin belediyeye talepte bulunması üzerine, belediye ekipleri anne köpeği ve yavruları Hayvan Bakımevi Rehabilitasyon Merkezine alarak bakımlarını gerçekleştiriyor.
Bir sokak köpeğinin 14 sağlıklı yavru dünyaya getirmesinin ender görünen bir şey olduğunu ifade eden Hayvan Bakımevi Rehabilitasyon Merkezi Sorumlusu Uğur Coşkun “Vatandaş tarafından gelen ihbar neticesinde, bir köpeğin doğum yaptığı ve doğum yaptığı yerinde merkezi bir yer olduğundan dolayı annenin ve yavruların rahat edemeyeceğinden bu yavruların ve annenin bakımevine alınması yönünde talep geldi. Bizde yavruların sağlığı açısından bakımevine aldık. Bu köpek 14 adet sağlıklı yavru dünyaya getirmiş bu ender görülen bir durumdur. Annemizi ve yavrularımızı kontrol altına aldık hepsinin sağlık kontrollerini yaptık herhangi bir sağlık sorunu bulunmamaktadır. İsteyenlere de bu hayvanları sahiplendirmek istiyoruz“ dedi.


Güncel 6.05.2021 15:29:04 0

İlginizi Çekebilir

1

Atatürk'ün Silifke'ye gelişinin 101. yıl dönümü törenle kutlandı

2

İstikbal yeni sezon koleksiyonlarını İstanbul Mobilya Fuarı'nda sergiliyor

3

İş Bankası'ndan uluslararası piyasalarda mavi tahvil ihracı

4

Yıldız Kaşifleri'nin ikinci dönemine 830 öğrencinin yer aldığı 167 takım başvurdu

5

Adana'da çocuklar kamyonlarla getirilen karla eğlendi

6

Hatay Valisi Masatlı, Yeşilay Şube Başkanı Kuyubaşıoğlu'nu kabul etti

7

Bucak Halk Kütüphanesi'ni geçen yıl 11 Bin 439 okuyucu ziyaret etti

8

Antalya'da sağanak ve fırtınanın etkili olduğu Kaş ile Manavgat ilçelerinde hasar tespiti yapılıyor

9

Karmod yağmur suyu hasadı depolama tankı projelerini sürdürüyor

10

Mersin Silifke'de sağanak ve dolu etkili oluyor