Arzum Okka ailesi, Türk kahvesini geleneksel lezzetiyle dünyanın 40 ülkesine sunuyor

Arzum Okka ailesi, Türk kahvesini geleneksel lezzetiyle dünyanın 40 ülkesine sunuyor

Arzum Okka ailesi, Türk kahvesini geleneksel lezzetiyle dünyanın 40 ülkesine sunuyor

ISTANBUL (AA) - Türk kahvesini geleneksel ve ideal lezzettiyle dünyanin 40 ülkesine sunan Arzum Okka, 5 Aralik Dünya Türk Kahvesi Günü'nü kutluyor.

Arzum'dan yapilan açiklamaya göre, mükemmel Türk kahvesi deneyimi için tasarlanan Arzum Okka ailesi, farkli kültürleri Türk kahvesiyle tanistirmanin mutlulugunu yasiyor.

Türk kahvesi kültürünü dünyaya yayma misyonuyla yola çikan ve bugün dünyanin 40 ülkesinde milyonlarca kisiye Türk kahvesini sevdiren Arzum Okka ailesi, 5 Aralik Dünya Türk Kahvesi Günü'nü kutluyor.

Açiklamada degerlendirmelerine yer verilen, Arzum Yönetim Kurulu Baskani Murat Kolbasi, sunlari kaydetti:

"UNESCO'nun 'Insanligin Somut Olmayan Kültürel Mirasi' listesinden yer alan Türk kahvesini, Arzum Okka ile dünyaya yaymaktan mutluluk ve gurur duyuyoruz. Bu global yolculugun ilk adimini 2014 yilinda attik. Türk kahvesini dünya ile tanistirmanin tek yolu makineli çözümdü, bunu Arzum Okka ile basardik. Türk kahvesinde bir devrim yaratan, dogrudan fincana servis ve kendi kendini yikayabilme özellikleriyle bir ilk olan Arzum Okka'yi yurt içi ve global pazara sunduk. Türk kahvesinin kendine özgü pisirme tekniginden sunumuna kadar tüm asamalarinin özenle korunmasinin ve yasatilmasinin önemine dikkati çektik. Geleneklere bagli kaldigimiz közde pisirme özelligini, Türk kahvesinin olmazsa olmaz bol köpügünü Arzum Okka'nin vazgeçilmez parçasi yaptik. 2014 yilindan bu yana Arzum Okka ailesine kattigimiz yeni üyeler ile Türk kahvesini dünyaya sevdirdik. Sadece yeni ürünlerimizle kalmadik, katildigimiz büyük fuarlarda bu kültürü dünyaya anlattik."

Dünyadaki kahve trendinden su an sadece yüzde 10 pay alan Türk kahvesinin çok daha iyi bir konuma gelmeyi hak ettigini belirten Kolbasi, "Nesnelerin interneti çalismalarimizin ilk kahramanlarindan biri olan Arzum Okka ile uzun süredir büyük kahve zincirlerinin subelerinde ve büyük restoranlarda Türk kahvesine imza atiyoruz. Yurt disinda da bu basariyi saglamak en büyük arzumuz. Arzum Okka, National Sanitation Foundation (NSF) sertifikasini alan ilk ve tek Türk kahvesi makinesi. Arzum Okka ailesi ile bugüne dek birçok uluslararasi yarismada da ödül sahibi olduk." degerlendirmesinde bulundu.

Açiklamada verilen bilgilere göre, tüketicilerin farkli ihtiyaç ve taleplerini karsilamaya yönelik tasarimi ve inovatif özellikleri farkli 6 ürünle kahve severlerin yaninda olan Arzum Okka ailesi, dünyanin dört bir kösesinde taze Türk kahvesi deneyimi yasatiyor.

Arzum Okka ailesi, yükseklige göre kaynama noktasi ayarlama teknolojisiyle, dünyanin neresinde olursa olsun essiz Türk kahvesi deneyimi sunuyor. Suyu otomatik olarak pisirme haznesine aktaran, kendi kendini temizleyen ve kahveyi dogrudan fincana servis eden Arzum Okka, közde pisirme özelligiyle kahve tutkunlarina mükemmel bir kahve deneyimi sagliyor. Tek seferde 4 fincana kadar kahve yapabilen Arzum Okka Grandio, yavas pisirme seçenegi ile közde Türk kahvesi keyfi sunarken, farkli fincan boyutlari için 3 kademeli fincan büyüklügü ayarini yapabiliyor.

Arzum Okka Grandio Duo'nun LED aydinlatmali dokunmatik paneli üzerinden istenilen adet ve boyutta, közde veya normal Türk kahvenizi hazirlayarak, kahvenin pisirilme süreci sesli ve isikli olarak takip edilebiliyor. Her biri 5 fincan kapasiteye sahip 2 ayri cezvesiyle, tek seferde 10 fincan Türk kahvesi yapabilen Grandio Duo ile sekerli ve sade Türk kahvesini ayni anda hazirlanabiliyor.

Arzum Okka Minio, 4 fincan kapasitesi, tasma önleme sistemi ile agir ateste, ideal kivamda pismis, bol köpüklü Türk kahvesini keyifli sohbetlere tasiyor. Akilli pisirme sensörü sayesinde tasma yapmayan, kahve hazir oldugunda sesli ve isikli uyari sistemi ile bilgilendiren Arzum Okka Minio Pro, ideal kivamda bol köpüklü Türk kahvesi sunuyor. Arzum Okka Minio Duo misafirleri bekletmeden tek seferde ister sekerli ister sade 8 fincan Türk kahvesi pisirebiliyor.



Yurt Dünya 30.11.2020 14:33:01 0

İlginizi Çekebilir

1

Antalya'da bir kişi parkta ölü bulundu

2

GÜNCELLEME - Antalya'da yabancı uyruklu kadın, evinde ölü bulundu

3

Burdur'da Honamlı tekesi ve Merinos koçu güzellik yarışması düzenlendi

4

Sosyal medya fenomeni Yağmur Taktaş'ın ABD'de ölümüne ilişkin yeni iddialar

5

Burdur'da üniversite öğrencileri İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarını protesto etti

6

Çukurova Üniversitesi'nde İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları protesto edildi

7

Belen'de orman yangınları mücadele komisyonu toplantısı yapıldı

8

Kemer'de "Orman Benim" kampanyası kapsamında etkinlik düzenlendi

9

Doğu Akdeniz ilçelerinde "Orman Benim" kampanyası düzenlendi

10

Hatay'da otomobille çarpışan motosikletin sürücüsü yaralandı