Arzum OKKA standı, İstanbul Kahve Festivali'nde misafirlerini ağırladı

Arzum OKKA standı, İstanbul Kahve Festivali

Arzum OKKA standı, İstanbul Kahve Festivali'nde misafirlerini ağırladı

İSTANBUL - Arzum OKKA, İstanbul Kahve Festivali'nde bir kez daha kahveseverlerle buluştu.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, bu yıl "Kahveye Aç Gözlerini" sloganıyla Tersane İstanbul'da 9'uncusu gerçekleştirilen, seminer, konser, kahve ile dolu nefis lezzet ve kokteyllere sahne olan festivalde, Arzum OKKA standı lezzet ve deneyimin merkezi oldu.

Arzum OKKA ve Shake'N Take ürünleriyle hazırlanan Türk kahvesi, karamelize bisküvili Türk kahvesi, Turkish Chocolate Frappe, çilekli Türk kahvesi gibi ikramların kahveseverlerle buluştuğu stantta, 2023 Türkiye Cezve&Ibrik Şampiyonu Kevser Atmaca "Gül Bahçesi" ve "Enerji Deposu" başta olmak üzere birbirinden özel imza reçetelerini hazırladı.

Kevser Atmaca, sosyal medyanın önemli isimlerinden David Gündüz ve Önder Tepe ile düzenlediği workshoplarla stant ziyaretçilerine keyifli anlar yaşattı.

Stantta ayrıca 2020 Türkiye Cezve&Ibrik Şampiyonu Deniz Tombuloğlu tarafından "Nitelikli Kahve" konuşması gerçekleştirildi, özel tariflerini hazırladığı workshop yapıldı. Katılımcılar, Türk kahvesinin yanı sıra hazırlanan farklı ikramların, imza reçetelerin ve etkinliklerin tadını çıkardı.

- "Deneyim, lezzet ve kahve kültürünün iç içe geçtiği farklı bir festival yaşattık"

Açıklamada görüşlerine yer verilen Arzum Ticaretten Sorumlu Genel Müdürü Serhan Giray, festivalin kendi son derece başarılı şekilde geçtiğini belirterek, şunları kaydetti:

"Baristalarımızın workshopları, imza reçeteleri ile hazırladıkları birbirinden lezzetli ikramları ve influencerlarımızın etkinlikleriyle katılımcılarımıza deneyim, lezzet ve kahve kültürünün iç içe geçtiği farklı bir festival yaşattık. Kahvenin bir içecekten çok daha ötesi olduğunu deneyimleterek anlattık. Festivalin bizim açımızdan da öğretici birçok yanı oldu. Kahveseverlerle buluşarak, onların kahveden ve kahve makinelerinden beklentilerini ölçme fırsatı yakaladık. İsteklerini, kahve pişirirken yaşadıkları deneyimleri dinledik. Dinlediğimiz taleplerin, kahve makinelerimizin geliştirilmesi adına da oldukça değerli doneler olacağına inanıyorum. Yine festival inovatif ürünlerimizi kahveseverlerle buluşturma, onlara tanıtma ve deneyimletme açısından da oldukça değerli bir fırsattı."



Ekonomi 19.09.2023 12:21:51 0

İlginizi Çekebilir

1

Kışı hareketli geçiren Antalya'da turist sayısında rekor beklentisi

2

Adana'da "Gençler İçin Finansal Okuryazarlık Eğitim Programı" ödül töreni düzenlendi

3

Adana'da yavru sazan üretim sezonu sağımla başladı

4

Histamin intoleransı en çok orta yaşlı kadınlarda gözüküyor

5

Vodafone Business 10 bin işletmenin dijital yetkinliğini ölçecek

6

Adana'da "Ekonomi ve Hukuk Buluşmaları" programı düzenlendi

7

Hatay'da depremzede çiftçilere pamuk ve soya tohumu desteği

8

Mersin'de IPARD 3 Proje Lansman toplantısı yapıldı

9

Mersin Erdemli'de yenidünya hasadına başlandı

10

Red Bull Four 2 Score'un Konya elemesi tamamlandı