Arzum OKKA, World of Coffee Dubai 2024'te kahveseverlerle buluştu

Arzum OKKA, World of Coffee Dubai 2024

Arzum OKKA, World of Coffee Dubai 2024'te kahveseverlerle buluştu

İSTANBUL - Arzum OKKA, Türk kahvesi kültürünün dünyaya tanıtımı için World of Coffee Dubai 2024'e katıldı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Arzum OKKA, bu yıl 21-23 Ocak'ta Dubai’de düzenlenen World of Coffee Dubai 2024’e katılarak, Orta Doğu başta olmak üzere dünyanın önemli sektör temsilcileriyle buluştu.

Fuara, ​​​​​​​OKKA ailesinin tüm üyeleriyle katılan Arzum, serinin yeni ürünlerinin sunduğu birçok kahve çeşidini etkinliğe katılan ziyaretçilere deneyimleterek, anltattı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Arzum Ticaretten Sorumlu Genel Müdürü Serhan Giray, Orta Doğu ve Kuzey Afrika pazarının uzun yıllardır bulundukları ve birçok ürün serisiyle oldukça iyi tanındıkları bir pazar olduğu aktardı.

- "Kullanıcı taleplerini çok iyi okumamızın bu başarıya katkısı büyük"

Arzum OKKA markaları ve ürün serilerinin tanınırlık anlamında öne çıktığını ifade eden Giray, "Bu durumun başlıca nedenlerinden biri olarak Türk ve Orta Doğu kültürlerinin Türk kahvesine olan sevgisini sayabiliriz. Bölgedeki başarımızın temelinde; Arzum OKKA’nın Türk kahvesine ve kahveye getirdiği yenilikler, sunduğu inovatif ayrıcalıklar ve yaşattığı deneyimi eklemeliyim. Uzun yıllar boyunca pazarda yer almamız sebebiyle kurduğumuz ticari ve insani ilişkiler, bölge halkını, kullanıcı taleplerini çok iyi okumamızın bu başarıya katkısı büyük." değerlendirmesinde bulundu.

Giray, şirket olarak kendileri için önemli olanın bir bölgede olmak ya da belli bir tanınırlığa ulaşmak olmadığını, asıl hedeflerinin bulundukları bölgede sürdürülebilir büyümek, pazar payını korumak ve her yıl artırmak olduğunu kaydetti.

Uluslararası fuarların kendileri için çok kıymetli olduğunu belirten Giray, şu ifadeleri kullandı:

"Global marka olma hedeflerimiz önceliğinde bölgesel hedeflerimizi de gerçekleştirme adına, bulunduğumuz pazarlarda düzenlenen yerel ve uluslararası fuarlara katılımı oldukça önemsiyoruz. World of Coffee Dubai 2024'te bölgedeki pazar payımızı güçlendirme, pazar istikrarı koruma, daha fazla kullanıcıya ulaşma ve yeni işbirlikleri geliştirme adına oldukça değerli. Her yıl birçok ilk ve yenilikle geldiğimiz fuardan hem ticari hem de insani ilişkiler anlamında oldukça güzel dönüşlerle ayrılıyoruz. Bu dönüşlerin yakın zamanda bölgedeki konumumuz, pazar payımız, bölgeye sunacağımız yeni ürünlerin satış rakamları gibi finansallarımıza etki eden birçok kritere olumlu yansıyacağına inanıyoruz."



Ekonomi 24.01.2024 11:54:58 0

İlginizi Çekebilir

1

Tosyalı, Tube & Wire Fuarı'nda Tosyalı V-Green markasını tanıttı

2

"Dijital benim işim" Dijital Pazarlama Kampanya Yarışması'nda kazananlar belli oldu

3

TİKAV, "Dijitaldeki Ayak İzimiz" projesiyle kırsalda kadınların eğitimini desteklemeye devam ediyor

4

Adana'da narenciye balının hasadı başladı

5

Kışı hareketli geçiren Antalya'da turist sayısında rekor beklentisi

6

Adana'da "Gençler İçin Finansal Okuryazarlık Eğitim Programı" ödül töreni düzenlendi

7

Adana'da yavru sazan üretim sezonu sağımla başladı

8

Histamin intoleransı en çok orta yaşlı kadınlarda gözüküyor

9

Vodafone Business 10 bin işletmenin dijital yetkinliğini ölçecek

10

Adana'da "Ekonomi ve Hukuk Buluşmaları" programı düzenlendi