ASAT, araç ve iş makinesi sayısını artırıyor

ASAT, araç ve iş makinesi sayısını artırıyor

ASAT, araç ve iş makinesi sayısını artırıyor

ANTALYA – Antalya Büyükşehir Belediyesi Antalya Su ve Atıksu İdaresi (ASAT) Genel Müdürlüğü, hizmet faaliyetlerinde kullanılmak üzere araç ve iş makinesi sayısını artırıyor.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, 2019 yılından bu yana envantere 152 araç ve iş makinesi eklendi. Bu kapsamda toplam araç ve iş makinesi sayısı 1124'e ulaştı.

Araç ve iş makineleri arasında arozöz, vidanjör, kombine kanal açma ve temizleme aracı, paletli ekskavatör, asfalt serici, asfalt silindiri, fiziki kaçak arama aracı, kanal görüntüleme aracı, traktör, sayaç okuma motosikletleri ve forklift yer aldığını belirtildi.

ASAT Makine Bakım ve Onarım Şube Müdürü Doğan Karagöz, kent genelinde kesintisiz hizmet sunmak amacıyla makine kapasitesini artırmaya yönelik çalışmaların sürdüğünü bildirdi.

Karagöz, 2019 yılında 972 olan araç ve iş makinesi sayısının 1124'e çıktığını, Ocak ayında Antalya Büyükşehir Belediye Meclisinde alınan karar doğrultusunda, öz kaynaklarla envantere 96 araç daha eklenmesi süreci başlatıldığını belirtti.



Yurt Dünya 4.04.2025 12:09:41 0

İlginizi Çekebilir

1

Daikin Taşkent'teki üniversite kampüsünün iklimlendirmesini sağladı

2

Antalya'da "Bir Tuş, Bir Tutku, Bir Konser" piyano resitali düzenlendi

3

Adana'da ambulans park halindeki otomobile çarptı

4

İskenderun ilçesinde "huzur ve güven uygulaması" yapıldı

5

Türk şefler yurt dışında Türk lezzetlerini tanıtıyor

6

BATEM'in geliştirdiği sebze tohumları ihraç da ediliyor

7

Türkiye'de futbolun yanı sıra bisiklet ve kış sporlarıyla da turizmin çeşitlendirilmesi amaçlanıyor

8

Isparta'da kooperatif çatısı altında buluşan kadınlar keçeden ürün yapıp satıyor

9

Anahtar Parti Genel Başkan Yardımcısı Demiröz Adana'da çiftçilerle buluştu

10

Lohusa şerbeti "kaynar" geleneği Adana'daki usta öğreticiler tarafından yaşatılıyor