ASAT’tan Demre’de kapasite arttırımı çalışması

ASAT’tan Demre’de kapasite arttırımı çalışması

ASAT’tan Demre’de kapasite arttırımı çalışması

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü Demre’nin iki mahallesinde yaz sezonunda içme suyu sıkıntısı yaşanmaması için kapasite artışı ve yeni hat imalatı yapıyor.
Demre’nin sahil bölgesini içine alan Büyükkum ve Küçükkum Mahalleleri’nde yaz aylarında artan nüfus ve yoğunlaşan turizm faaliyeti nedeniyle içme suyu ihtiyacının fazla olduğunu değerlendiren Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü yetkilileri harekete geçti. ASAT ekipleri Demre sahilinde bulunan mevcut tesisler ile yeni yapılacak olan turizm tesislerinin oluşturacağı artışı göze alarak mevcut hatların kapasitesini artırırken, yeni hat imalatı da yapıyor.
Büyükkum Mahallesi içme suyu sağlayan 315 milimetrelik boru hattının 300 metresi yenileniyor. Yeni açılan Deniz Caddesi’nde de bin 200 metre yeni hat imalatı yapılıyor. Çalışmayla bin 500 metre yeni hat yapılacak. Vatandaşların sıcakların artmasıyla mağduriyet yaşamaması için hummalı bir çalışma yürüten ASAT ekipleri, kısa süre içinde çalışmanın bitirileceğini bildirdi.


Güncel 2.06.2022 12:03:05 0

İlginizi Çekebilir

1

Osmaniye’de devrilen kamyonun sürücüsü yaralandı

2

Parkur Cimnastik Türkiye Şampiyonası, Mersin'de başladı

3

Akbank "Sürdürülebilir İklimlendirme Finansman Programı"nı hayata geçirdi

4

Salda Duatlonu Türkiye Kupası yarışları başladı

5

Antalya'da köpeklerden kaçarken kamyonun çarptığı Mahra, ölümünün 3. yılında anıldı

6

Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi

7

Devlet Tiyatroları Sabancı Uluslararası Adana Tiyatro Festivali sürüyor

8

ABD ve İsrail'in İran, Lübnan ve Gazze'ye yönelik saldırıları Kahramanmaraş'ta protesto edildi

9

Antalya'da "Zamanın İçinde Kaleiçi" fotoğraf sergisi düzenlendi

10

Antalya'nın Akseki, Gündoğmuş ve İbradı ilçelerindeki vergi rekortmenleri ödüllendirildi