Asım Kibar Mavi Damla Ödülleri sahiplerini buldu

Asım Kibar Mavi Damla Ödülleri sahiplerini buldu

Asım Kibar Mavi Damla Ödülleri sahiplerini buldu

ISTANBUL (AA) - Kibar Holding'in, çalisanlarinin yaratici ve yenilikçi fikirlerini ortaya çikarmak, ödüllendirmek ve basari hikayelerini grup sirketleriyle paylasmak üzere hayata geçirdigi Asim Kibar Mavi Damla Ödülleri'nin dördüncüsü sahiplerini buldu.

Kibar Holding'in açiklamasina göre, "Her basarili proje, önce bir fikir damlasiyla baslar ve dalgalar halinde yayilir" mottosuyla gerçeklestirilen ödüllerde, grup sirketleri içerisinde 4 kategoride 32 proje yarisirken, birinci, ikinci ve üçüncü projeler ön degerlendirme komitesi ve jürinin puanlariyla belirlendi.

Pandemi sebebiyle dijital ortamda gerçeklestirilen etkinlikte ödüller sahiplerini buldu. "Verimlilik ile Deger Katanlar", "Müsteride Fark Yaratanlar", "Is Birligi Olusturanlar" ve "Inovasyon ile Gelecege Yön Verenler ve Dijitallesenler" olmak üzere 4 ana kategoride yarisan proje sahipleri, ödül töreninde Kibar Holding Kurucu ve Onursal Baskani Asim Kibar, Kibar Holding Yönetim Kurulu Baskani Ali Kibar, Kibar Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Kibar ve Kibar Holding ÜSt Yöneticisi (CEO) Haluk Kayabasi ile dijital ortamda bulustu.


- 32 proje mücadele etti


Hem saha hem de ofis çalisanlarinin katildigi Asim Kibar Mavi Damla Ödülleri'nde grup sirketleri tarafindan seçilen 32 proje yaristi. 21-24 Temmuz'da ön degerlendirme süreciyle baslayan yarismada projeler, öncelikle sirketlerdeki kategori sorumlularindan olusan komitelerde teknik degerlendirmeden geçti.

Yarisma, 12-13 Agustos'ta jüri sunumlariyla devam ederken, üst yönetimden olusan jüri ekibinin degerlendirmesi sonucu kategori birincileri, ikincileri ve üçüncüleri belirlendi.

Bir kategori birinciligi, bir kategori ikinciligi ve iki kategori üçüncülügü ile en fazla ödülü Assan Hanil alirken, Assan Foods, Assan Alüminyum, ISPAK ve Assan Panel diger ödül alan grup sirketleri oldu.


- "Yaratici yenilikçi fikirleri gelistirmek istiyoruz"


Açiklamada yarismaya iliskin degerlendirmeleri yer alan Kibar Holding Insan Kaynaklari Bölüm Baskani Sennur Kuru, Mavi Damla Ödülleri ile sirketteki gelisim ve birbirinden ögrenme kültürünü desteklediklerini bildirdi.

Bu yil çalisanlardan gelen yenilikçi ve fark olusturan önerilerle Asim Kibar Mavi Damla Ödülleri'nde 32 projenin yaristigini aktaran Kuru, sunlari kaydetti:

"Yarismada farkli bakis açilari sunan, yenilikçi ve bir o kadar da yaratici projeler yer aldi. Bu çalismalarin Kibar Holding bünyesi içinden çikmasi bizler için ayrica gurur verici. Önümüzdeki günlerde ödül alan ekipler, bilgi ve deneyimlerini grup sirketlerinde yayginlastirmak için tüm çalisanlarimizla bir araya gelip ilham vermeye devam edecek."



Politika 21.09.2020 16:15:08 0

İlginizi Çekebilir

1

AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin'den teleferik kazasına ilişkin açıklama:

2

Antalya'daki teleferik kazası soruşturmasında Kepez Belediye Başkanı Kocagöz'ün tutuklanması

3

Kahramanmaraş'ta bayramlaşma programı düzenlendi

4

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Öntürk'ten YSK kararına ilişkin açıklama:

5

Döşemealtı Belediye Başkanı Menderes Dal görevine başladı

6

Isparta Belediye Başkanı Başdeğirmen mazbatasını aldı

7

Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı göreve başladı

8

Aile ve Gençlik Fonu'na bugüne kadar 6 bin 753 başvuruda bulunuldu

9

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Böcek yeni dönemine törenle başladı

10

Kahramanmaraş ve Şanlıurfa'da bazı belediye başkanları mazbatalarını aldı