Asiyenur Atalay’ın katil zanlısı: “Alkollüydüm, pişmanım”

Asiyenur Atalay’ın katil zanlısı: “Alkollüydüm, pişmanım”

Asiyenur Atalay’ın katil zanlısı: “Alkollüydüm, pişmanım”

İstanbul Esenler’de sokak ortasında silahla başından vurularak öldürülen genç kızın katil zanlısı, ‘kasten öldürme’ suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. Zanlının ifadesinde “Bir anlık öfke ile oldu. Alkollüydüm, pişmanım” dediği öğrenildi.
Esenler’de 4 Mayıs günü sokak ortasında tartıştığı Asiyenur Atalay’ı (19) silahla başından vurarak öldürdüğü iddia edilen Ümit K. (25), dün polis ekiplerince silahı ile birlikte Arnavutköy’de yakalanmıştı. Ümit K., emniyetteki işlemlerinin ardından Bakırköy Adliyesi’ne sevk edilmişti. Nöbetçi savcılıktaki işlemlerinin ardından tutuklama talebiyle Sulh Ceza Hakimliği’ne sevk edilen zanlı, ‘kasten öldürme’ suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

“Alkollüydüm, pişmanım”
Ümit K.’nın ifadesinde, “Ben daha önce bu konuyla ilgili ifade verdim. Ben doğrudan maktule ateş etmiş değilim. Onun öncesi vardır. Öncesinde silah kendisinin çantasındaydı. Silahı ben çantasına koymuştum. Bir süre sonra tartıştık. Silahı ben çantasından aldım, üzerimdeydi. Bir anlık öfke ile oldu. Alkollüydüm, pişmanım” dediği öğrenildi.
Ümit K.’nın avukatı ise müvekkilinin psikolojik sorunları olduğunu söyleyerek, “Bir anlık gelişen olaydır. Tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmasını talep ediyoruz” dedi.


Yurt Dünya 6.05.2022 18:54:46 0

İlginizi Çekebilir

1

Antalya'da "devlet himayesindeki" gençlere yönelik çalıştay düzenlendi

2

Adana'da uyuşturucu üretilen evin sahibi tutuklandı

3

Antalya'da "BAİB İhracatın Yıldızları Ödül Töreni" düzenlendi

4

Alanya'da deniz kıyısında kadın cesedi bulundu

5

Burdur'da evde çıkan yangın söndürüldü

6

Türkiye Yağlı Güreş Ligi 2025 Sezonu Ödül Töreni gerçekleştirildi

7

ATSO meclis toplantısı gerçekleştirildi

8

Çamlıkevler’de Yol Genişletme ve Ağaçlandırma Çalışmaları Sürüyor

9

Mersin Uluslararası Limanı ile Port Sudan Limanı arasında mutabakat imzalandı

10

Auto Kale Ekspertiz 2026'da bayi sayısını 100'e çıkarmayı hedefliyor