"Askıda İyilik" ile okula dönüş yolunda da iyilikler çoğalıyor

"Askıda İyilik" ile okula dönüş yolunda da iyilikler çoğalıyor

ISTANBUL (AA) - Boyner, yeni egitim ögretim yilinin basladigi bugünlerde okula dönüse özel hazirladigi "Askida Iyilik" paketleriyle ihtiyaç sahibi çocuklarin okul heyecanini paylasip, gülümsemelerine ortak oluyor.

Boyner'den yapilan açiklamaya göre, Boyner, Askida Iyilik projesi ile magazalarinda ve boyner.com.tr’de ihtiyaç sahipleri için hazirlanan iyilik paketlerini kar amaci gütmeden, iyiligin yayilmasi için satisa sunuyor.

Gerçeklestirdigi projelere müsterilerini de dahil ederek iyilikleri çogaltan Boyner’in Askida Iyilik paketleri, okula dönüs alisverisinin halen devam ettigi bugünlerde yogun ilgi görüyor.

Boyner magazalarindan ya da internet magazasi boyner.com.tr’den yapilan alisverislere kolayca eklenebilen 30 TL degerindeki iyilik paketleri ile ihtiyaç sahibi çocuklarin yüzü gülüyor.

Satin alinan her bir Askida Iyilik paketi için Boyner de ayni miktarda katki yapiyor. Alt-üst esofman takimi ve çanta-boya kalemi setinden olusan iyilik paketleri, Lokman Hekim Saglik Vakfi araciligiyla ihtiyaç sahibi çocuklara ulasiyor.

Bugüne kadar Lokman Hekim Saglik Vakfi araciligiyla 43 binden fazla iyilik paketini ihtiyaç sahiplerine ulastiran Boyner, simdi de müsterileriyle birlikte ihtiyaç sahibi çocuklarin okul yolunda yüzünü güldürmeyi amaçliyor.

Boyner’de ilkokuldan, lise ve üniversite ögrencisine kadar her yastan ögrenciye hitap eden genis bir koleksiyon bulunuyor. Çantadan mataraya, ayakkabidan tisört ve esofmana kadar uzanan zengin seçenekli ürünler, mevcut indirimlere ek olarak aldikça artan indirimlerle ailelerin ve ögrencilerin begenisine sunuluyor.



Politika 24.09.2020 16:05:22 1
Aydan dindar
15.07.2021 23:12:33
Yardımlarınızdan yararlanmak istiyoruz kirada oturmaktayım 3 tane çocuğum var biri engeli kızım 3cü sınıfa geçicek zor durumdayım geri dönüş yapmanızı rıcada bulunuyorum

İlginizi Çekebilir

1

Belediye Başkanı Kocagöz'ün tutuklandığı Kepez'de CHP'li Altekin başkan vekili seçildi

2

AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin'den teleferik kazasına ilişkin açıklama:

3

Antalya'daki teleferik kazası soruşturmasında Kepez Belediye Başkanı Kocagöz'ün tutuklanması

4

Kahramanmaraş'ta bayramlaşma programı düzenlendi

5

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Öntürk'ten YSK kararına ilişkin açıklama:

6

Döşemealtı Belediye Başkanı Menderes Dal görevine başladı

7

Isparta Belediye Başkanı Başdeğirmen mazbatasını aldı

8

Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı göreve başladı

9

Aile ve Gençlik Fonu'na bugüne kadar 6 bin 753 başvuruda bulunuldu

10

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Böcek yeni dönemine törenle başladı