Asrın felaketi 85 saniye sürdü

Asrın felaketi 85 saniye sürdü

Asrın felaketi 85 saniye sürdü

Asrın en büyük doğal felaketinin yaşandığı deprem anının güvenlik kamerası görüntüleri adeta korku filmlerini aratmadı. Jeneratör ile çalışan güvenlik kameraları tarafından kaydedilen görüntülerde zelzelenin tam 85 saniye sürdüğü görüldü.
Depremin yıkıcı etkisinin en şiddetli yaşandığı illerin başında gelen Hatay’da resmi kurumların elektrik kesintilerinde kayıt aldığı deprem anına ilişkin kamera kayıtları ortaya çıktı. Deprem sırasında yayılan ses ve yeryüzünün sallanışı korku filmlerini aratmazken depremin tam olarak 85 saniye sürdüğü görüldü.
Binlerce binanın yıkılmasına, on binlerce kişinin hayatını kaybetmesine ve yaralanmasına neden olan zelzelenin önce hafif olarak başladığı daha sonra ise şiddetini iyice arttırdığı görüldü. Ardından depremin 75’inci saniyesinden sonra sarsıntıların yavaşlayarak devam ettiği kaydedildi.


Güncel 14.02.2023 09:19:14 0
Anahtar Kelimeler: asrın felaketi 85 saniye sürdü

İlginizi Çekebilir

1

Mersin'de "Müziğin Sonsuzluğunda Yarım Kalan Bir Beste: Laçin Akyol" konseri verildi

2

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Osmaniye'de Solak ailesini ziyaret etti

3

Mersin'de "Zamanın Kırıldığı An: 6 ŞUBAT" grafik tasarım sergisi açıldı

4

Antakya Medeniyetler Korosu, depremin üçüncü yılında Hatay'da konser verdi

5

Hayat Holding "Hayat İyi Yaşam Merkezi"yle depremzedelere desteğini sürdürüyor

6

Burdur'da fuhuş operasyonunda yakalanan 2 zanlı tutuklandı

7

Bakan Kurum, 6 Şubat Depremleri Anma Programı ve Toplu Açılış Töreni'nde konuştu:

8

Bakan Bayraktar, 6 Şubat Depremleri Anma Programı ve Toplu Açılış Töreni'nde konuştu:

9

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Erbakan, Hatay'da gazetecilerle buluştu

10

Hatay merkezli suç örgütü operasyonunda yakalanan 12 şüpheli tutuklandı