Assan Alüminyum'dan eğitime 150 tabletle destek

Assan Alüminyum

Assan Alüminyum'dan eğitime 150 tabletle destek

ISTANBUL (AA) - Assan Alüminyum, pandemi nedeniyle egitimlerine evde devam eden ancak derslere erisim saglayamayan ögrencilere teslim edilmek üzere 150 adet tablet bagisi yapti.

Assan Alüminyum'un açiklamasina göre, sirket, sürdürülebilirlik çalismalari kapsaminda yürüttügü kurumsal sosyal sorumluluk faaliyetlerini sürdürüyor.

Son olarak Tuzla Belediyesi'nin Askida Tablet kampanyasina destek olan sirket, pandemi nedeniyle egitimlerini evlerinde sürdüren, ancak derslere katilim ve takip için gerekli cihazlari olmayan ögrenciler için devreye girdi. Assan Alüminyum, 150 adet tablet alimi gerçeklestirerek ögrencilerin egitimlerine destek oldu.

Tuzla Belediyesi ile Assan Alüminyum arasinda konuya iliskin tören düzenlendi.

Törende konusan Kibar Holding Üst Yöneticisi (CEO) Haluk Kayabasi, Kibar Grubu olarak kurumsal sosyal sorumluluk faaliyetlerinin odaginda gelecegin teminati çocuklarin ve egitimin bulundugunu bildirdi.

Kurulduklari günden bu yana toplumsal meselelere karsi daima duyarli olduklarini kaydeden Kayabasi, insan kaynaklarinin gurur verici projelere imza attigi "Kibar Gönüllüleri" olusumu araciligiyla son iki yildir binlerce çocuga ulastiklarini anlatti.

Grup sirketlerinin, bilhassa faaliyet gösterdikleri bölgelerdeki sorunlara karsi son derece duyarli ve iletisime açik oldugunu aktaran Kayabasi, "Tuzla Belediyesi'nin Askida Tablet projesi, Assan Alüminyum'un ivedilikle destek olma karari aldigi, baska sirketlere de örnek olabilecek bir proje oldu. Yarinimizin teminati çocuklarimizin egitime esit katilimi için benzer projelerde yer almaya, yenilerini üretmeye devam edecegiz." açiklamasinda bulundu.


- "Hiçbir ögrencimiz tabletsiz kalmasin"


Tuzla Belediye Baskani Sadi Yazici, Assan Alüminyum'un verdigi destekten dolayi duydugu memnuniyeti dile getirerek, su ifadeleri kullandi:

"Uzaktan egitim gören hiçbir ögrencimiz tabletsiz kalmasin diye Askida Tablet kampanyasini baslattik. Tuzla'da ikamet eden ve tableti olmayan ögrencilerimiz için kampanyamiza büyük destek veren Assan Alüminyum ve Kibar Grubu'na tesekkürlerimi sunuyorum. Bu duyarli davranisin baska kuruluslara da örnek olmasini temenni ediyorum."



Politika 8.10.2020 12:05:00 0

İlginizi Çekebilir

1

AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin'den teleferik kazasına ilişkin açıklama:

2

Antalya'daki teleferik kazası soruşturmasında Kepez Belediye Başkanı Kocagöz'ün tutuklanması

3

Kahramanmaraş'ta bayramlaşma programı düzenlendi

4

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Öntürk'ten YSK kararına ilişkin açıklama:

5

Döşemealtı Belediye Başkanı Menderes Dal görevine başladı

6

Isparta Belediye Başkanı Başdeğirmen mazbatasını aldı

7

Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı göreve başladı

8

Aile ve Gençlik Fonu'na bugüne kadar 6 bin 753 başvuruda bulunuldu

9

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Böcek yeni dönemine törenle başladı

10

Kahramanmaraş ve Şanlıurfa'da bazı belediye başkanları mazbatalarını aldı