ASSİM 4. İş Fikri Yarışması başvuruları devam ediyor

ASSİM 4. İş Fikri Yarışması başvuruları devam ediyor

ASSİM 4. İş Fikri Yarışması başvuruları devam ediyor

Muratpaşa Belediyesi’nin yenilik, buluş ve girişimlerin desteklendiği ASSİM İnovasyon Merkezi tarafından düzenlenen 4. İş Fikri Yarışması için başvurular devam ediyor.
Muratpaşa Belediyesi’nin yenilik, girişimcilik ve inovasyon kültürünü yaygınlaştırarak Antalya’dan katma değeri yüksek, özgün ve yenilikçi projeler ortaya çıkarmayı hedefleyen Muratpaşa İnovasyon Günleri - İş Fikri Yarışmasının 4’üncüsü için başvurular www.assiminovasyon.com web sitesi üzerinden yapılıyor. Yarışmaya iş fikri sahibi lise, üniversite ve lisansüstü eğitim gören öğrenciler başvurabilecekler.
Tüm alanlardan yenilikçi iş fikrine sahip lise ve üniversite öğrencilerinin, bireysel olarak ya da oluşturdukları 4 kişilik ekiplerin başvuruları 18 Mayıs’a kadar kabul edilecek. Ön elemeyi geçenler 2 günlük girişimcilik eğitim programına alınacak. Eğitimde, girişimcilik, inovasyon, yenilikçilik, iş fikri ve iş modeli geliştirme konuları anlatılacak. Program sonrasında ön jüri, yarı finale kalacak iş fikirlerini belirleyecek. Yarı finalistler arasından, gerçekleştirilecek sunum atölyesi sonrası her kategoriden finale katılmaya hak kazanacak iş fikirleri seçilecek.
Finale kalanlar, fikirlerini jüri karşısında anlatacak. Lise, ön lisans,lisans ve yüksek lisans ve doktora kategorilerinde en iyi 3 iş fikri final jürisinin oylarıyla belirlenecek. Yarışma sonunda iş fikri sahiplerine 63 bin liralık ödül verilecek. Ayrıca finale kalanlara, ASSİM İnovasyon Merkezi Ön Kuluçka Alanı ve Teknoloji Merkezi kullanımı 1 yıllığına ücretsiz tahsis edilecek. Her finalist, ASSİM’in ön kuluçka programından da yararlanabilecek.


Eğitim 27.04.2023 11:06:58 0

İlginizi Çekebilir

1

Antalya Devlet Opera ve Balesi, mayısta 11 temsil sahneleyecek

2

Kızkalesi'nde turizm hareketliliği devam ediyor

3

Sakıp Sabancı, vefatının 20. yıl dönümünde anıldı

4

Gürsoy Vakfı, "Erbap" projesiyle mimarlık ve restorasyon ustaları yetiştirecek

5

Eski Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Büyükdede gençlerle buluştu:

6

Antalya Devlet Opera ve Balesi "Dünya Dans Günü'nü gala gecesinde kutladı

7

Geleneksel Kumluca Tarım ve Seracılık Festivali çeşitli etkinliklerle devam ediyor

8

Antalya'da Anadolu Nefesli Beşlisi "Del Mundo" konserini seslendirecek

9

Hobi olarak arıcılığa başlayan terör gazisi, devlet desteğiyle 400 kovana ulaştı

10

Geleneksel Kumluca Tarım ve Seracılık Festivali'nin açılışında Yörük göçü canlandırıldı