Astsubay hastane tuvaletinde hayatına son verdi

Astsubay hastane tuvaletinde hayatına son verdi

Astsubay hastane tuvaletinde hayatına son verdi

Siirt İl Jandarma Komutanlığında görevli bir astsubay, tatil amacıyla geldiği Antalya’da hastane tuvaletinde intilar etti.
Edinilen bilgiye göre öğle saatlerinde, Antalya Eğitim Araştırma Hastanesi 1. kat poliklinikler tuvaletinde meydana geldi. Görev yaptığı Siirt’ten tatil için Antalya’ya gelen Adem K. (29), henüz belirlenemeyen bir nedenle Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesinin tuvaletinde beylik tabancasıyla başına ateş etti. Silah sesi üzerine tuvalet giren bir hasta yakını Adem K’yı kanlar içinde yerde gördü. Güvenlik görevlileri durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbar üzerine hastaneye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri yaptığı kontrolde Adem K’nın hayatını kaybettiğini belirledi.
Savcılık ve olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasının ardından Adem K’nın cansız bedeni Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.


Yurt Dünya 14.07.2021 23:30:57 0

İlginizi Çekebilir

1

İran Milli Futbol Takımı, Antalya'da kamp yapıyor

2

TZOB Genel Başkanı Bayraktar, Adana'da sağanaktan etkilenen bölgelerde incelemelerde bulundu

3

YÖK Başkanı Özvar, Mehmet Akif Ersoy Üniversitesini ziyaret etti

4

Sorgun Yaylası'nda menderesler havadan görüntülendi

5

BSH'den 2025'te 15 milyar avro ciro

6

Akdeniz ilçesindeki parklar temizleniyor

7

Tarsus Üniversitesi'nde "Dezenformasyonla Mücadele Farkındalık Eğitimi" düzenlendi

8

Kadirli'de kermes düzenlendi

9

Havalimanı deneyimini tek bir platformda buluşturan Treva kullanıma açıldı

10

Anamur ilçesinde öğrencilere fidan dağıtıldı