AŞT’ye 5 ödül

AŞT’ye 5 ödül

AŞT’ye 5 ödül

Antalya Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları (AŞT), Yeni Tiyatro Dergisi’nin düzenlediği 2. Uluslararası Emek ve Başarı Ödülleri’nde 3 dalda 5 ayrı ödül kazandı.
Türkiye’nin tek sahne sanatları dergisi olan Yeni Tiyatro Dergisi’nin geleneksel hale getirdiği 2. Uluslararası Emek ve Başarı Ödülleri sahiplerini buldu. Jüri başkanlığını Dr. Öğretim Üyesi Erbil Göktaş’ın, jüri koordinatörlüğünü Yetkin Yüksel’in yaptığı organizasyonda AŞT önemli bir başarıya imza attı.

En iyi komedi
AŞT’nin ‘Takıntılar’ isimli oyunu En İyi Yapım- Komedi Dalı’nda ödüle layık görüldü. En İyi Kadın Oyuncu- Dram dalında da yine AŞT oyuncuları Beyza Ergezer Şahin, Cansu Sabetrasekh ve Simge Defne ödül kazandı. En İyi Oyun Müziği kategorisinde de AŞT’nin ‘Kadife Çiçekleri’ oyunundaki eseriyle Tolga Çebi ödüle layık görüldü.
Kadrosuna genç ve dinamik yeni oyuncular ilave ederek yoluna devam AŞT, 3 dalda 5 ayrı ödül kazanarak, Antalya’ya gurur yaşattı.


Güncel 12.01.2021 13:35:40 0
Anahtar Kelimeler: aşt’ye 5 ödül

İlginizi Çekebilir

1

GÜNCELLEME - Adana'da dağda mahsur kalan 3 kişi kurtarıldı

2

Adana'da dağda mahsur kalan 3 kişi için kurtarma çalışması başlatıldı

3

Hatay'da 90 ruhsatsız tabanca ele geçirildi

4

Kahramanmaraş merkezli tefecilik operasyonunda 17 şüpheli tutuklandı

5

Saimbeyli'de "Dünya İnsan Hakları Günü" programı düzenlendi

6

Bozyazı'da naat yazma ve okuma yarışması düzenlendi

7

Koçfinans 30 yaşında

8

Kepez Belediyesince emekli personele yönelik program düzenlendi

9

Salon Hokeyi Kadınlar Süper Lig maçları Alanya'da yapıldı

10

Arçelik çalışanları Perakende Günü'nde sahada tüketicilerle buluştu