Atakaş Hatayspor, Aytemiz Alanyaspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor

Atakaş Hatayspor, Aytemiz Alanyaspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor

Atakaş Hatayspor, Aytemiz Alanyaspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor

HATAY (AA) - Atakas Hatayspor, Süper Lig'in 4. haftasinda 4 Ekim Pazar günü deplasmanda Aytemiz Alanyaspor ile yapacagi maçin hazirliklarini sürdürdü.

Antakya Atatürk Stadi'nda teknik direktör Ömer Erdogan yönetiminde gerçeklestirilen antrenmanin ilk 20 dakikasi basina açik tutuldu.

Isinma hareketleriyle baslayan antrenman, pas organizasyonlari, dar alan çalismalariyla devam etti. Idmanin basina kapali bölümünde ise çift kale maç yapildigi ögrenildi.

Ömer Erdogan, basin mensuplarina, ligde üç haftadir gol yemediklerini ve rakiplerine çok fazla pozisyon vermediklerini söyledi.

Lige güzel bir baslangiç yaparak 3 maçta 7 puan aldiklarini ve ayaklarinin yere saglam bastigini ifade eden Erdogan, sunlari kaydetti:

"Üç haftadir çok sükür gol yemiyoruz. Rakiplere çok fazla pozisyon vermiyoruz. Üç hafta sonunda 7 puanla su an açikçasi güzel bir baslangiç yaptik. Tabii ki ayaklarimizi yere saglam basiyoruz. Bu bizi kesinlikle havaya sokmayacak, oyuncularimiz ayni hirsla, ciddiyetle çalismalarina devam ediyor. Milli maç öncesi son maçimizda da iyi mücadeleyle, futbolla, skorla milli maç arasina girip insallah orada da eksikliklerimizi tamamlariz. Geç gelen arkadaslarimizin fiziki durumlarini daha iyi yere çekeriz ve yolumuza devam ederiz."

Erdogan, futbolcular arasindaki uyumdan dolayi da çok mutlu oldugunu belirtti.

Kulüp basin sözcüsü Rahmi Vardi ise Aytemiz Alanyaspor maçi öncesinde takimda sakat veya cezali oyuncunun bulunmadigini söyledi.

Aytemiz Alanyaspor deplasmanindan 3 puanla dönmeyi hedeflediklerini belirten Vardi, Süper Lig'de gol yememe serilerini sürdürmeyi istediklerini kaydetti.

Vardi, transfer çalismalari kapsaminda yabanci bir santrfor ile görüsme halinde olduklarini ve kisa zamanda bu transferin sonuçlanmasini beklediklerini sözlerine ekledi.

Futbolculardan Jean Claude Billong, yapilan analizlerde Aytemiz Alanyaspor'un nasil oynadigini gördüklerini ve buna göre de zorlu antrenmanlar gerçeklestirdiklerini belirtti.

Billong, taktik ve fiziksel olarak kendilerini Aytemiz Alanyaspor maçina hazir hale getirdiklerini kaydetti.

Bir diger futbolcu Babajide David Akintola ise takima yeni katildigini, elinden gelenin en iyisini yapmaya çalisacagini söyledi.

Arkadaslariyla uyum sorunu yasamadigini ifade eden Akintola, takim olarak çok iyi çalistiklarini sözlerine ekledi.

Atakas Hatayspor'un, yarin yapacagi antrenmanla Aytemiz Alanyaspor maçi için kentteki hazirliklarini tamamlayacagi belirtildi.



Bölgeden 1.10.2020 19:15:13 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da sulama kanalında boğulan çocuğun cenazesi defnedildi

2

Kahramanmaraş'ta depremde zarar gören alt yapının yenilenmesi çalışmaları sürüyor

3

Adana'da polisler özel gereksinimli çocuklarla buluştu

4

Hatay'da sulama kanalına düşen çocuk yaşamını yitirdi

5

Adana'da arkadaşını bıçakla yaralayan zanlı tutuklandı

6

Hatay'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı fener alayıyla kutlandı

7

Kahramanmaraş’ta otomobille çarpışan motosikletin sürücüsü öldü

8

Kahramanmaraş'ta kayıp 4 yaşındaki çocuğun öldürüldüğü belirlendi

9

Kahramanmaraş Emniyet Müdürü Gökduman, makamını ortaokul öğrencisine devretti

10

Kozan'da huzur ve güven uygulaması yapıldı