Atakaş Hatayspor, başarısının tesadüf olmadığını göstermek istiyor

Atakaş Hatayspor, başarısının tesadüf olmadığını göstermek istiyor

Atakaş Hatayspor, başarısının tesadüf olmadığını göstermek istiyor

HATAY (AA) - SALIM TAS - Süper Lig'in yenilgisiz takimlarindan Atakas Hatayspor'un yardimci antrenörü Gökhan Zan, 4 Ekim Pazar günü deplasmanda yapacaklari Aytemiz Alanyaspor maçindan da galibiyetle ayrilarak, ligin ilk 3 haftasinda aldiklari 7 puanin tesadüf olmadigini göstermek istediklerini söyledi.

Zan, AA muhabirine yaptigi açiklamada, Süper Lig'e renk katmak, oyunlariyla, felsefeleriyle, fair play ruhuyla kente ve Hatayspor'a yakisir sekilde mücadele etmeyi hedeflediklerini belirtti.

Süper Lig'e son derece güzel bir baslangiç yaptiklarini ve oynadiklari 3 maçta 7 puan aldiklarini ifade eden Zan, söyle konustu:

"Basta son sampiyon Medipol Basaksehir karsilasmasindan 3 puanla ayrildik. Fenerbahçe gibi büyük bir camiadan aldigimiz 1 puan ve bu ligin köklü takimlarindan Kasimpasa'dan güzel bir oyunla aldigimiz 3 puan... Lige 3 maçta 7 puanla baslamanin morali içerisindeyiz. Herkesin bu 7 puanin tesadüf olmadigini görmesini rica ediyoruz, çünkü bir oyun anlayisi ve felsefemiz var. Hocamiz Ömer Erdogan'in liderliginde, teknik heyetimizin, analizcilerimizin, yardimci hocalarimizin hepsinin birbirinden kiymetli ve degerli analizleri var. Her zaman göze hos gelen bir oyun, özellikle ikinci bölgede agresif olup pas açilarini kapatan, orada rakibe fazla pozisyon vermeyen, kaptigimiz toplarla hizli geçis oyunuyla en kisa sürede rakip alanda pozisyon bulmaya çalisan bir ekip ruhu yaratmak istiyoruz. Bunu çogu zaman yaptik ve basardik."


- "Ayaklarimizin yere basmasi gerektigini biliyoruz"


Gökhan Zan, futbolcularin seviyelerini maksimuma çekmek istediklerini anlatarak, "Hatalarini gösteriyoruz. Rakibin analizlerini yapiyoruz. Hatayspor'un oyun felsefesini ve sistemini olusturmak istiyoruz." diye konustu.

Sezon boyunca göze hos gelen futbol oynayip agresif savunma yapan bir takim olmayi amaçladiklarini vurgulayan Zan, "Henüz ligde yeniyiz, ayaklarimizin yere basmasi gerektigini biliyoruz. Daha fazla gelisecegiz." ifadesini kullandi.

Zan, ligde oynadiklari ilk 3 maçta kalelerinde gol görmediklerini animsatarak, "Gol yemeyince mutlu oluyorsunuz. Hem gol yemeyerek hem de puan ve puanlarla ayrilinca çok daha fazla mutlu oluyorsunuz. Teknik heyeti daha fazla mutlu ediyorsunuz. Futbolcu kardeslerimizin öz güveni artiyor. Onlar da çok mutlu oluyor ve haz duyuyor." seklinde görüs belirtti.


- "Ligde aldigimiz 7 puanin tesadüf olmadigini göstermek istiyoruz"


Pazar günü deplasmanda Aytemiz Alanyaspor'la karsilasacaklarini hatirlatan Gökhan Zan, geçen sezon ligde önemli basarilar elde etmis güçlü bir takimla oynayacaklarini ifade etti.

Zan, sahaya kazanmak için çikacaklarini vurgulayarak, sunlari kaydetti:

"Iyi bir takimla deplasmanda karsilasacagiz fakat bu demek degildir ki geride savunmayi kabul edecegiz. Tam tersine, iyi bir mücadele olacagini düsünüyorum. Iki takimin da 7 puani var. Iki takim da göze hos gelen futbol oynuyor. Biz henüz yeni bir takimiz, Alanyaspor daha oturmus ve daha da fazla güçlenmis bir takim. Basaksehir, Fenerbahçe ve Kasimpasa gibi çok degerli takimlarla ve önemli oyunculara karsi bu futbolcu kardeslerimiz harika bir oyun stratejisini sahada uyguladi. Bunu Hatayspor'umuzun lehine 3 haftada 7 puan olarak yansittik. Insallah iyi bir maç olur. Ligde aldigimiz 7 puanin tesadüf olmadigini göstermek adina Aytemiz Alanyaspor'a karsi da güzel oynayarak umarim oradan puanlarla döneriz."



Bölgeden 2.10.2020 11:27:59 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da sulama kanalına düşen çocuk yaşamını yitirdi

2

Adana'da arkadaşını bıçakla yaralayan zanlı tutuklandı

3

Hatay'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı fener alayıyla kutlandı

4

Kahramanmaraş’ta otomobille çarpışan motosikletin sürücüsü öldü

5

Kahramanmaraş'ta kayıp 4 yaşındaki çocuğun öldürüldüğü belirlendi

6

Kahramanmaraş Emniyet Müdürü Gökduman, makamını ortaokul öğrencisine devretti

7

Kozan'da huzur ve güven uygulaması yapıldı

8

Hatay'da evin kapısı ve bazı eşyalarını çalan 2 şüpheli yakalandı

9

Şırnak'ta trafik kazasında hayatını kaybeden astsubayın cenazesi Adana'da defnedildi

10

Kahramanmaraş'ta hükümlülerin diktiği perdeler yurt genelinde alıcı buluyor