Atakaş Hatayspor, Fenerbahçe maçından en iyi skorla ayrılmak istiyor

Atakaş Hatayspor, Fenerbahçe maçından en iyi skorla ayrılmak istiyor

Atakaş Hatayspor, Fenerbahçe maçından en iyi skorla ayrılmak istiyor

HATAY (AA) - SALIM TAS - Atakas Hatayspor, Süper Lig'in 2. haftasinda yarin deplasmanda Fenerbahçe ile oynayacagi maçtan iyi bir skorla ayrilmak istiyor.

Teknik direktör Ömer Erdogan, AA muhabirine yaptigi açiklamada, Medipol Basaksehir maçinda sergiledikleri mücadeleyi ve futbol kalitesini sahaya yansitabilmeleri halinde Fenerbahçe deplasmanindan güzel bir sonuç alacaklarina inandigini kaydetti.

Ömer Erdogan, söyle devam etti:

"Zor bir maç yine bizi bekliyor. Çünkü Fenerbahçe bayagi bir degisime gitti. Takimin neredeyse yarisini yeniledi. Ciddi bir rakibimiz var karsimizda. Bizim hazirliklarimiz da iyi gidiyor. Çok sükür saglik açisindan herhangi bir sakatimiz veya cezali oyuncumuz yok. Motive ve öz güven anlaminda en son aldigimiz galibiyetle iyi durumdayiz. Insallah oradan da yine güzel bir mücadeleyle iyi bir skorla Hatay'imiza döneriz."


- "2 veya 3 oyuncu transfer etme niyetimiz var"


Transfer çalismalarini sürdürdüklerini belirten Erdogan, görüsme halinde olduklari futbolcularin oldugunu ve kisa zamanda sonuçlanmasini bekledigini ifade etti.

Erdogan, transfer etmeyi istedikleri futbolcularin takima katilmasiyla daha da güçleneceklerini aktararak, sunlari belirtti:

"Takim içerisindeki rekabet ortamini ve kaliteyi artirmak için 2 veya 3 oyuncu transfer etme niyetimiz var. Oyuncularla su an ciddi bir sekilde görüsüyoruz. Onlarla ilgili insallah önümüzdeki günlerde iyi bir sonuç alir ve aramiza katilirlarsa takim içerisindeki rekabeti artirirmis oluruz. Lig bir maraton. Burada sayisal anlamda da minimum 24 oyuncuya ihtiyacimiz var ki olasi bir cezali veya sakatlik durumunda diger bekleyen oyuncular da görev alsin diye. Bir de 10. haftadan sonra haftada 2-3 maç tarzinda yogun bir maç trafigine girecegiz."





Bölgeden 20.09.2020 12:43:56 0

İlginizi Çekebilir

1

Belen'de eğitim öğretim yılı değerlendirme toplantısı

2

Dörtyol'da depremzede çocuklar uçurtma şenliğinde eğlendi

3

Kahramanmaraş'ta 38 engelli ve Alzheimer hastasına izleme cihazı armağanı

4

Mut'ta Nureddin Sofi anıldı

5

Hatay'da sağanak ve dolu hayatı olumsuz etkiledi

6

Hatay'da buğday sapları depremzede kadınların elinde dekoratif ürüne dönüşüyor

7

Kahramanmaraş'ta şehit aileleri Anneler Günü programında buluştu

8

Adana'da zincirleme trafik kazasında 7 kişi yaralandı

9

Hatay'da sağanak hayatı olumsuz etkiledi

10

Adana'da yangın çıkan evdeki 3 kişi dumandan etkilendi