Atakaş Hatayspor'da Çaykur Rizespor maçı hazırlıkları

Atakaş Hatayspor

Atakaş Hatayspor'da Çaykur Rizespor maçı hazırlıkları

HATAY (AA) - Atakas Hatayspor, Süper Lig'in 9. haftasinda 22 Kasim Pazar günü Çaykur Rizespor'u konuk edecegi maçin hazirliklarini sürdürdü.

Osman Çalgin Tesisleri'nde teknik direktör Ömer Erdogan yönetiminde gerçeklestirilen antrenman isinma hareketleriyle basladi. Idman, pas organizasyonlari ve dar alan çalismalariyla tamamlandi.

Ömer Erdogan, antrenmanda gazetecilere yaptigi açiklamasinda, son 3 maçta galibiyet alan bir takimla karsilasacaklarini söyledi.

Iç saha avantajini kullanmak istediklerini vurgulayan Erdogan, söyle konustu:

"Tek sikintimiz milli takima giden arkadaslarimizin geç gelmesi, uzun seyahat etmesi. Buradaki sikinti söyle, milli takim programlarina bakilinca lig sonrasi hemen bir hazirlik karsilasmasi, ondan sonra 2 eleme maçi oynayan oyuncularimiz var. Bu kisa sürede 3 maç üst üste oynayan oyuncularimizin ister istemez su anki durumlarini takip edecegiz. Maça kadar degerlendirecegiz ama gönül isterdi ki hazirlik maçi yerine eleme maçlari hafta içi ve hafta sonu oynansin, oyuncular maçlar sonrasi hemen dönsün. Son bir haftayi birlikte çalismamiz daha saglikli olurdu. Sahamizda oynayacagimiz bu karsilasmada seriye devam etmek istiyoruz. Su an cezali futbolcumuz bulunmuyor. Sakatligi bulunan 2 arkadasimiz var. Onlarin da maça kadar takibini devam ettirecegiz. Umut ediyorum yetisirler, yetismezlerse de yerine oynayacak arkadaslarimiz onlari aratmayacaktir."


- Yusuf Abdioglu: "Hedefimiz öncelikle kümede kalmak"


Savunma oyuncusu Yusuf Abdioglu da yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle zor bir dönem geçirdiklerini ifade etti.

Son iki haftada bir galibiyet bir de beraberlik aldiklarini hatirlatan Abdioglu, "Çikisimiz sürüyor. Hedefimiz öncelikle kümede kalmak. O dogrultuda ilerliyoruz. Bundan sonraki hedefleri futbolcu arkadaslarimiz ve camia olarak belirleyecegiz. Eksiklerimizin üzerine durup kendimizi gelistirmeye çalisiyoruz. Çok güzel bir ekip olduk. Geçen yilki atmosfer bu yil da kaybolmadi. Aile yapisini koruyoruz." degerlendirmesinde bulundu.


- Basin sözcüsü Vardi: "Insallah üst siralardaki yerimizi koruruz"


Kulübün basin sözcüsü Rahmi Vardi da Kovid-19 testi pozitif çikan futbolcularinin olmadigini dile getirdi.

Yogun bir maç dönemine gireceklerini aktaran Vardi, sunlari kaydetti:

"Pazar günü lig maçi, çarsamba günü Ziraat Türkiye Kupasi maçi, arkasindan Galatasaray ve ertelenen lig maçimiz var. Bunlarin tamamiyla ilgili teknik heyetimiz ciddi çalismalar yapiyor. Oynadigimiz futbolun üstüne katarak devam edecegiz. Insallah ertelenen maçtan da galip ayrilirsak üst siralardaki yerimizi koruruz."



Bölgeden 20.11.2020 16:16:32 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da toz taşınımı etkili oluyor

2

Hatay'da cami önünde silahlı saldırıya uğrayan imam hayatını kaybetti

3

Hatay'da sulama kanalında boğulan çocuğun cenazesi defnedildi

4

Kahramanmaraş'ta depremde zarar gören alt yapının yenilenmesi çalışmaları sürüyor

5

Adana'da polisler özel gereksinimli çocuklarla buluştu

6

Hatay'da sulama kanalına düşen çocuk yaşamını yitirdi

7

Adana'da arkadaşını bıçakla yaralayan zanlı tutuklandı

8

Hatay'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı fener alayıyla kutlandı

9

Kahramanmaraş’ta otomobille çarpışan motosikletin sürücüsü öldü

10

Kahramanmaraş'ta kayıp 4 yaşındaki çocuğun öldürüldüğü belirlendi