Atakaş Hatayspor'un evinde bileği bükülmüyor

Atakaş Hatayspor

Atakaş Hatayspor'un evinde bileği bükülmüyor

HATAY (AA) - SALIM TAS - Süper Lig'in 9. haftasinda konuk ettigi Çaykur Rizespor ile 2-2 berabere kalan Atakas Hatayspor, sahasindaki yenilmezlik serisini 4 maça çikardi.

Teknik direktör Ömer Erdogan yönetimindeki Atakas Hatayspor, bu sezon evinde oynadigi 4 karsilasmanin 2'sini kazanirken, 2 maçta sahadan beraberlikle ayrildi.

Iç sahada ligin ilk haftasinda Medipol Basaksehir'i 2-0, üçüncü haftada Kasimpasa'yi 1-0 yenen Hatay temsilcisi, yedinci haftada Demir Grup Sivasspor ile 1-1 ve dokuzuncu haftada Çaykur Rizespor ile 2-2 berabere kaldi.

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) vakalari nedeniyle ligde 2 maç eksigi bulunan bordo-beyazlilar, iç sahada oynadigi 4 karsilasmada 8 puan topladi.


- Iç saha maçlarinda 6 gol atti, kalesinde 3 gol gördü


Hatay temsilcisi, iç saha maçlarinda attigi 6 gole karsilik kalesinde 3 gol gördü.

Süper Lig'de oynadigi 7 maçta 3 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 maglubiyet yasayan Atakas Hatayspor, 12 puanla 11. sirada bulunuyor.


- "Mümkün oldugunca üst siralari hedefliyoruz"


Atakas Hatayspor Sportif Direktörü Fatih Kavlak, AA muhabirine, ligin iyi takimlarindan biri olduklarini söyledi.

Ilk defa çiktiklari ve 21 takimin mücadele ettigi Süper Lig'in zor bir lig oldugunun altini çizen Kavlak, "Iyi bir takim oldugumuzu söyleyebilirim. Takim oyununu sahaya iyi yansitiyoruz. Dolayisiyla sonuçlar da arkasindan geliyor. Zor bir lig, herkes herkesten puanlar alabiliyor. Biz de mümkün oldugunca üst siralari hedefliyoruz. Bunun için baslangicimiz kötü olmadi, 12 puanla siralamadaki yerimizi aldik. Lige iyi basladik ve devami gelecek diye düsünüyorum." ifadelerini kullandi.

Kavlak, futbolun bir takim oyunu oldugunu ve hazirlik kampi döneminden itibaren bordo-beyazli ekibin bunu iyi oturttugunu söyledi.

Takimin performansindan memnun olduklarini aktaran Kavlak, söyle devam etti:

"Ligin yeni takimi olarak baslamak her zaman çok zordur. Fakat hem sezona galibiyetle basladik hem de simdiye kadar iyi ilerliyoruz. Arada çok zor bir maçi kötü bir sekilde bitirdik. Onu saymazsak performansimizdan memnunuz. Bu sezon 21 takim var. Arada milli takim maçlari da oynandi. Bir ritim tutturmak çok zor gerçekten. Bunu sadece Atakas Hatayspor için söylemiyorum, bütün takimlar için söylüyorum. Çok farkli bir sezon oluyor. Teknik direktörler, teknik kadrolar için planlama yapma açisindan kolay degil. Fakat biz de en iyisini yapmaya çalisiyoruz."

Kavlak, bu sezon ligi ilk 10'da bitirmeyi hedeflediklerini de sözlerine ekledi.



Bölgeden 24.11.2020 12:06:06 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da toz taşınımı etkili oluyor

2

Hatay'da cami önünde silahlı saldırıya uğrayan imam hayatını kaybetti

3

Hatay'da sulama kanalında boğulan çocuğun cenazesi defnedildi

4

Kahramanmaraş'ta depremde zarar gören alt yapının yenilenmesi çalışmaları sürüyor

5

Adana'da polisler özel gereksinimli çocuklarla buluştu

6

Hatay'da sulama kanalına düşen çocuk yaşamını yitirdi

7

Adana'da arkadaşını bıçakla yaralayan zanlı tutuklandı

8

Hatay'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı fener alayıyla kutlandı

9

Kahramanmaraş’ta otomobille çarpışan motosikletin sürücüsü öldü

10

Kahramanmaraş'ta kayıp 4 yaşındaki çocuğun öldürüldüğü belirlendi