Atakaş Hatayspor'un hedefi ligde kalıcı olmak

Atakaş Hatayspor

Atakaş Hatayspor'un hedefi ligde kalıcı olmak

HATAY (AA) - SALIM TAS - Atakas Hatayspor'un teknik direktörü Ömer Erdogan, ligin ilk hafta maçinda geçen sezonun sampiyonu Medipol Basaksehir'i yenerek baslamanin kendileri için moral ve öz güven açisindan önemli oldugunu söyledi.

Erdogan, AA muhabirine, Medipol Baskasehir maçindan galibiyetle ayrildiklari için çok mutlu olduklarini ancak bunu çok da abartmamalari gerektigini belirtti.

Oyuncularinin takima çabuk adapte oldugunu dile getiren Erdogan, söyle devam etti:

"Oyuncularim fiziksel anlamda daha iyi seviyeye geliyorlar. Bazi arkadaslarimiz aramiza geç katildi. Erzurum'da yaklasik 25 günlük bir kamp süreci yasadik. Kampa katilmayan arkadaslarimiz vardi. Yeni gelen arkadaslari ayni seviyeye çekmek için onlara ekstra antrenmanlar da yaptiriyoruz. Umarim onlar da fiziksel anlamda en çabuk zamanda diger arkadaslarin seviyesine gelir ve daha güçlü bir takim oluruz."

Bütün oyuncularindan çok memnun oldugunu vurgulayan Erdogan, "Özellikle sportif açidan daha çok önem verdigim bir de karakterle ilgili çok düzgün bir oyuncu grubuyla çalisiyorum. Bunda kendimi çok sansli hissediyorum." dedi.

Erdogan, takimda yaklasik 5 yildir bulunan tecrübeli ve degerli oyuncularin var oldugunu ve bu futbolcularin takimin Süper Lig'e çikmasinda çok büyük katkisi oldugunun altini çizdi.

Takimdaki eski oyuncularin hem kendilerine hem de aralarina yeni katilan takim arkadaslarina yardimda bulunduguna deginen Erdogan, "Sag olsunlar bize hem burada hocalari olarak yardimci oluyorlar hem de yeni arkadaslarimizi çok çabuk aralarina alip uyum saglamasinda yardimci oluyorlar. Bu çok önemli bir faktör. Güzel bir aile ortamimiz var. Insallah bunu sezonun sonuna kadar devam ettiririz." diye konustu.


- "Sikintisiz bir sezon geçirmek istiyoruz"


Ligde önlerinde uzun bir maraton bulunduguna dikkat çeken Erdogan, sunlari kaydetti:

"Bizim bu sene ilk hedefimiz ligde kalici olmaktir. Süper Lig'e yeni çikan takimlar sikintili bir süreç geçirirler. Umut ediyorum ki sikintisiz bir sezon geçiririz. Transfer çalismalarimizi ona göre de yaptik. Önümüzde uzun bir maraton var. 40 maçlik bir maratonda bir tanesini oynadik. 39 önemli maç var. Sikintisiz bir sezon geçirmek istiyoruz. Ondan sonra ileri ki haftalarda iyi puanlar toplariz, daha yukarilari hedefleyebiliriz ama su an ilk bastaki hedefimiz ligde kalici olmak."

Erdogan, transfer çalismalarina devam ettiklerini, bazi oyunculari takima katmak için görüsme halinde olduklarini da sözlerine ekledi.



Bölgeden 19.09.2020 11:59:33 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da otomobilin durağa çarpması sonucu 7 kişi yaralandı

2

Hatay'da ayağına demir korkuluk saplanan kişi yaralandı

3

Hataylı depremzedeler, köy tipi konutlarında ilk bayramlarına giriyor

4

Adana'daki saman balyası yangını söndürüldü

5

Hatay'da ramazan ayının son teravih namazı kılındı

6

Belen'de Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 179. yılı kutlandı

7

Dörtyol'da çocuklar ramazanın maneviyatını camideki etkinliklerle öğreniyor

8

Adana-Pozantı-Ankara Otoyolu'nda bayram yoğunluğu

9

Hatay'da restore edilen vakıf eser sayısı 59'a yükseldi

10

Adana'da bir evde silah ve uyuşturucu ele geçirildi