Atakum zabıtasının dikkati faciayı önledi

Atakum zabıtasının dikkati faciayı önledi

Atakum zabıtasının dikkati faciayı önledi

Samsun’un Atakum ilçesinde zabıta ekipleri bir dairenin balkonunda çıkan yangını fark edip, muhtemel bir faciayı engelledi.
Atakum Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Cumhuriyet Mahallesi’nde bulunan bir dairenin balkonunda çıkan yangını fark ederek muhtemel bir facianın önüne geçti. Ekipler, yangının söndürülmesinin ardından aileye temizlik ve boya desteği de verdi.
Zabıta ekipleri önceki gün Cumhuriyet Mahallesi’nde bulunan bir dairenin balkonunda derin dondurucudan çıkan yangını yoldan geçerken fark etti. Ev sahiplerine haber veren zabıta ekipleri, yangının söndürülmesinde de rol oynadı.

Yangının izleri silindi
Yangının söndürülmesinin ardından evdeki yangın izlerinin silinmesi için Atakum Belediyesi Evde Destek Hizmetleri Birimi devreye girdi. Ekipler, dairenin balkonunda ve yangından etkilenen bir odasında temizlik yaptı. Derinlemesine temizliğin ardından da Atakum Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri balkonda ve yangından etkilenen odada badana işlemi gerçekleştirdi. Aile, desteklerinden dolayı Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci’ye ve belediye ekiplerine teşekkür etti.


Yurt Dünya 14.02.2022 13:54:09 0

İlginizi Çekebilir

1

Antalya'yı merak eden Nevşehirli öğrenci, Milli Eğitim Müdürünün misafiri oldu

2

Antalyalı firma "şifalı bitkileri" 40 ülkeye ihraç ediyor

3

Osmaniye'de ilkokul öğrencileri limon kolonyası yaptı

4

Adana'da yatağa bağımlı gencin film izleme hayali sağlık ekiplerince gerçekleştirildi

5

Bozyazı Kaymakamı Topsakaloğlu, MHP İlçe Başkanı Kara'yı kabul etti

6

Alanya'da bir kafe şehit yakınları ve gazilere ücretsiz içecek hizmeti verecek

7

Bucak'ta "Yerli Malı Haftası" tarhana ve saleple kutlandı

8

Erdemli ilçesinde Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası kutlandı

9

Adana'da "Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası" kutlandı

10

Karmod Fransa'daki çelik konstrüksiyon ev projelerinin 6. etabına başladı