Ataşehir’de pastane deposunda pürmüz patlaması: 2 yaralı

Ataşehir’de pastane deposunda pürmüz patlaması: 2 yaralı

Ataşehir’de pastane deposunda pürmüz patlaması: 2 yaralı

Ataşehir’de yeni açıldığı belirtilen bir fırının depo bölümünde seyyar tüp olarak bilinen pürmüz patladı. İşyerinde küçük çaplı hasar oluşurken 2 kişi hafif şekilde yaralandı.

Olay, Ataşehir Ferhatpaşa Mahallesi Yeditepe Caddesi üzerinde bulunan yeni açıldığı belirtilen bir fırının deposunda meydana geldi. Depo kısmında çalışan 2 işçinin yanlarında bulunan pürmüz bilinmeyen bir sebeple patladı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Patlamada hafif şekilde yaralanan Mahmutcan Germe ve Hayrettin Erdoğan, sağlık ekipleri tarafından olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. Patlama sebebiyle fırının depo kısmının camları kırıldı. Polis patlamayla ilgili çalışma başlattı.

Patlama bölgede yerde esnaf olan Birol Akın, "Ben burada komşuyum patlamayı duyunca geldim, ufak bir gaz sıkışması olmuş sanırım. Ufak yaralanmalar var hastaneye sevk edildiler ve durumları iyi. Lastik patlaması gibi bir patlama oldu” dedi.



24.05.2023 13:03:55 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da "İskenderun Gastronomi ve Yeni Yıl Şenliği" başladı

2

Adana'da trafik denetimi yapıldı

3

AFAD Başkanı Pehlivan, Kahramanmaraş'ta incelemelerde bulundu

4

Osmaniye Asri Mezarlık’ta Korkunç İnfaz: 2 Ölü

5

KKTC'nin 5. Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Mersin ve Adana'da temaslarda bulundu

6

Osmaniye'de bebek emekleme yarışması düzenlendi

7

Mersin Milletvekili Hasan Ufuk Çakır'dan CHP'den istifasına ilişkin açıklama:

8

Adana'da kayıp olarak aranan zihinsel engelli kişi dere kıyısında ölü bulundu

9

Hatay'da tamirhanedeki otobüste çıkan yangın söndürüldü

10

Samandağ'da motosikletin yayaya çarptığı kazada 2 kişi yaralandı