Atılay Canel: "Biz böyle galibiyet istemiyoruz"

Atılay Canel:

Atılay Canel: "Biz böyle galibiyet istemiyoruz"

Deplasmanda Yeni Malatyaspor’u 4-3 mağlup eden Fatih Karagümrük’te, karşılaşma sonrası konuşan Teknik Sorumlu Atılay Canel, “Biz böyle galibiyet istemiyoruz. Biz oyunu oyun gibi oynayıp üzerine koyarak seyircilere daha güzel bir oyun seyrettirmek istiyoruz” dedi.
Maçın ardından değerlendirmelerde bulunan Fatih Karagümrük Teknik Sorumlusu Atalay Canel, bugün deplasmanda aldıkları 3 puandan dolayı oyuncularını tebrik etti. Canel, “Karşılaşmanın ilk 10 dakikasında 2-0 öne geçmemiz lazımken 17. dakikada geriye düştük akabinde orta sahamızdaki hatadan dolayı 2-0 geriye düştük. Buna rağmen oyundan düşmedik kendimizi toparladık ve golleri bulduk” dedi.
Kazandıkları için mutlu olduklarını ancak bu şekilde galibiyet istemediklerini belirten Canel, “Biz böyle galibiyet istemiyoruz. Biz oyunu oyun gibi oynayıp üzerine koyarak seyircilere daha güzel bir oyun seyrettirmek istiyoruz. Kazanacağımız çok şeyler var. Her hafta üzerine koyarak ilerlemek istiyoruz” diye konuştu.


Spor 17.09.2021 23:12:17 0

İlginizi Çekebilir

1

Futbol: Trendyol 1. Lig

2

Sakaryaspor-Hatayspor maçının ardından

3

Antalya'da taksi ile kamyonetin karıştığı kazada 2 kişi yaralandı

4

Hatay'da zıpkınla balık avlamak isteyen kişi kendini yaraladı

5

9. Uluslararası Kozmetik Kongresi Antalya'da başladı

6

SabancıDx ve Bulutistan'da üst düzey atama

7

Antalya'da Akdeniz Melek Yatırım Zirvesi düzenlendi

8

RoofStacks yerli teknolojiyle ödeme sistemleri altyapısını geliştirdi

9

Kahramanmaraş'ta engelli vatandaşlara akülü sandalye ve elektrikli motor desteği

10

Kadirli ilçesinde üreticilere 10 bin 500 zeytin fidanı dağıtıldı