ATM’den dahi geçen sahte para basan 3 zanlıdan 2’si tutuklandı

ATM’den dahi geçen sahte para basan 3 zanlıdan 2’si tutuklandı

ATM’den dahi geçen sahte para basan 3 zanlıdan 2’si tutuklandı

Osmaniye’de kiraladıkları villada ATM’lerden dahi geçen sahte para üreten 3 zanlıdan 2’si tutuklandı.
Osmaniye İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan teknik ve fiziki takip sonucu, kiraladıkları villada sahte para basan 3 zanlı, para basmada kullanılan teknik ekipmanları ile birlikte yakalanarak gözaltına alınmıştı.
Zanlıların kurdukları sistemle bastıkları sahte paraları Osmaniye, Adana, Mersin, Gaziantep ve Konya illerinde bulunan çeşitli ATM’lere yatırdıkları daha sonrasında ise yatırdıkları paraları sanal alışveriş kartlarına yükleyip çeşitli zincir mağazalardan alışveriş yaptıkları, ayrıca başka ATM’lerden de gerçek paraları çektikleri tespit edilmişti.
Gözaltına alınan ve Osmaniye İl Emniyet Müdürlüğünde işlemleri tamamlanan O.A., S.F., O.A.A. isimli 3 zanlı adliyeye sevk edildi. 3 zanlıdan 2’si tutuklanarak cezaevine gönderildi.


Yurt Dünya 4.12.2022 14:49:55 0

İlginizi Çekebilir

1

Trafik kazasında hayatını kaybeden gencin organları 5 hastaya umut oldu

2

Hatay'da 600 çocuk ve ailesi "cami buluşması" etkinliğinde bir araya geldi

3

Hatay'da otomobil ile motosikletin çarpıştığı kazada 2 kişi yaralandı

4

Garanti BBVA BonusFlaş'ı yeniledi

5

Burdur'da kazada hayatını kaybeden genç son yolculuğuna uğurlandı

6

Ford Otosan Yeniköy Fabrikası ile "Global Lighthouse Network" ağına katıldı

7

Adana'da iki katlı binada çıkan yangında bir kişi yaralandı

8

Kahramanmaraş'ta uyuşturucu operasyonunda 3 şüpheli tutuklandı

9

Anamur'da öğrenciler tarafından hazırlanan resim sergisinin açılışı yapıldı

10

Atakaş Hatayspor-Özbelsan Sivasspor maçının ardından