ATM'den dahi geçen sahte para basan 3 zanlıdan 2'si tutuklandı

ATM

ATM'den dahi geçen sahte para basan 3 zanlıdan 2'si tutuklandı

Osmaniye'de kiraladıkları villada ATM'lerden dahi geçen sahte para üreten 3 zanlıdan 2'si tutuklandı. 
Osmaniye İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan teknik ve fiziki takip sonucu, kiraladıkları villada sahte para basan 3 zanlı, para basmada kullanılan teknik ekipmanları ile birlikte yakalanarak gözaltına alınmıştı. 
Zanlıların kurdukları sistemle bastıkları sahte paraları Osmaniye, Adana, Mersin, Gaziantep ve Konya illerinde bulunan çeşitli ATM'lere yatırdıkları daha sonrasında ise yatırdıkları paraları sanal alışveriş kartlarına yükleyip çeşitli zincir mağazalardan alışveriş yaptıkları, ayrıca başka ATM'lerden de gerçek paraları çektikleri tespit edilmişti. 
Gözaltına alınan ve Osmaniye İl Emniyet Müdürlüğünde işlemleri tamamlanan O.A., S.F., O.A.A. isimli 3 zanlı adliyeye sevk edildi. 3 zanlıdan 2'si tutuklanarak cezaevine gönderildi.



Osmaniye 4.12.2022 18:36:00 0
Anahtar Kelimeler: ' geçen sahte basan zanlıdan ' tutuklandı

İlginizi Çekebilir

1

Osmaniyeli yargıçların görev yapacakları yeni yerleri belli oldu

2

Kadınlar Salon Hokeyi Süper Lig maçları Alanya'da başladı

3

Mısır yüklü kamyon devrildi, 1 yaralı

4

Osmaniye’de yolcu otobüsü devrildi, 3 yaralı

5

Osmaniye'deki uluslararası yarı maratona "21 Aralık en uzun gece" ayarı

6

Antalya'da park halindeki otomobile hafif ticari aracın çarpması sonucu 2 kişi yaralandı

7

Isparta'da dağlık alanda ölü bulunan çoban toprağa verildi

8

Hatay'da kayıp olarak aranan yabancı uyruklu çocuk gömüldüğü topraktan yaralı çıkarıldı

9

Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi

10

Osmaniye'de tıra çarpan otobüsteki 7 kişinin öldüğü kazaya ilişkin 2 sürücü tutuklandı